StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Друг принцеси Діани шокован: принц Гаррі отримав жорстку відповідь за свої одкровення

13 січня 2023, 17:37
39181
Варто відзначити, що Пол Баррел був дуже близький до принцеси Діани і був з нею поруч в останні години після фатальної катастрофи.
Принцеса Діана, принц Гаррі
Принцеса Діана, принц Гаррі / ua.depositphotos.com, instagram

Друг принцеси Діани та її довірена особа Пол Баррел розкритикував сина Діани принца Гаррі за його мемуари.

Герцог Сассекський запевняв громадськість, що його одкровення про королівську сім'ю, в тому числі щоб вшанувати пам'ять його покійної матері принцеси Діани.

Однак Пол Баррел зазначає, що той бруд, який принц Гаррі вилив на свою ж сім'ю, змусив би його мати здригнутися від жаху.

"Я вперше зустрів його в животику його мами. Я не впізнаю молоду людину, яку бачу сьогодні. Його мати була б вражена, вона б розсердилася на ці особисті, мстиві викриття, які підривають не тільки Гаррі, але і його країну, його сім'ю, установа, якою його мати дуже пишалася, і спадщина його покійної бабусі", - цитує Баррела Telegram-канал "Віндзори".

Варто відзначити, що Пол Баррел був дуже близький до принцеси Діани і був з нею поруч в останні години після фатальної катастрофи.

Раніше дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка не особливо любить показувати своїх дітей на публіці, випадково засвітила зображення свого первістка Арчі Маунтбеттен-Віндзора.

Також своїми спогади про пристрасний роман з принцом Гаррі поділилася зірка реаліті справжні домогосподарки округу Колумбія Кетрін Омманні-чоловік подарував їй"найпалкіший поцілунок у її житті".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти