StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Драматичні метаморфози: онука Софії Ротару залишилася без довгих локонів

7 листопада 2023, 19:57
У житті Софії Євдокименко почався новий період життя, який модель відзначила дуже радикально.
Софія Євдокименко
Софія Євдокименко обстригла довге волосся і похвалилася новою зачіскою / колаж: Главред, фото: instagram.com/iamsofiaeve

Онуки легендарної Софії Ротару живуть не в Україні. І якщо Анатолій Євдокименко втік з країни під час повномасштабної війни, то його сестра Софія вже давно облаштувалася в Нью-Йорку, який впевнено називає своїм другим домом.

Там дівчина вчиться і працює моделлю. Відмінною рисою зовнішності Соні завжди було довге біляве волосся. З якими, на превеликий подив шанувальників, вона рішуче попрощалася.

Нещодавно в ЗМІ просочилися чутки про те, що Софія розійшлася зі своїм бойфрендом, бізнесменом Денисом Жадановим, після трьох років відносин. Тож не дивно, що дівчині після таких душевних потрясінь захотілося змін у зовнішності.

відео дня

Так на її сторінці в Instagram з'явилося відео, яке вона зняла в машині. На ньому Соня в чорній сорочці і коричневому шкіряному плащі крутить головою, щоб всі могли як слід розглянути її новеньке каре. В якості саундтреку Євдокименко обрала трек у виконанні її брата Анатолія.

Софія Євдокименко
Софія Євдокименко обстригла довге волосся і похвалилася новою зачіскою / instagram.com/iamsofiaeve

Раніше онук-втікач Софії Ротару Анатолій Євдокименко висловився про війну і гідність, а також поділився своїми планами на майбутнє. Спадкоємець планує побудувати музичну кар'єру в Європі.

Також Бред Пітт підтвердив роман з жінкою молодшою за нього на 30 років. Стосунки між голлівудською зіркою та фітнес-тренером Інес де Рамон зав'язалися ще влітку 2022 року.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти