Дочка Олени Кравець показала рідкісне фото з бойфрендом - деталі

23 жовтня 2024, 02:00
229
Марія Кравець не приховує свого коханого.
Олена Кравець, Марія Кравець
Марія Кравець показалася з бойфрендом / колаж: Главред, фото: instagram.com, Олена Кравець, Марія Кравець

Коротко:

  • Марія Кравець оприлюднила рідкісне фото з коханим
  • Пара влаштувала невелику фотосесію
  • Ростислав зізнався, що любить танці, як і його кохана

Дочка української акторки та гумористки Олени Кравець - Марія Кравець поділилася ніжним знімком зі своїм коханим Ростиславом Сидоренком.

На своїй сторінці в Instagram Марія опублікувала відповідний кадр, з якого стало зрозуміло, що пара влаштувала невелику фотосесію у фотобудці. Фото дівчина не підписала, але залишила миле емодзі - рожеве сердечко зі стрілою.

відео дня

Зазвичай Марія не ділитися фотографіями з Ростиславом, а також приховує, коли почалися їхні стосунки. Але відомо, що хлопець поділяє хобі Марії, він теж захоплюється танцями.

"Бог благословив мене нею в моєму житті, в цьому шаленому поколінні та шаленому часі. Кожен день - гарний день, тому що люблю тебе, душа моя", - раніше розповідав Ростислав.

Марія Кравець зі своїм хлопцем Ростиславом
Марія Кравець зі своїм хлопцем Ростиславом / фото: скрін instagram, Марія Кравець

Хто така Олена Кравець?

Олена Юріївна Кравець - українська комедійна акторка. Учасниця команд вищої ліги КВК "Запоріжжя - Кривий Ріг - Транзит" і "95-й квартал"; з 2005 по 2022 рік брала участь у телепередачі "Вечірній квартал".З грудня 2022 по кінець 2023 року - ведуча ток-шоу "Тихий вечір" на каналі "Дом".

Олена Кравець - останні новини по темі

Зазначимо, син Олени Кравець проявив дивовижний спокій, коли його розмова з мамою зайшла про жахливі події останніх 10 років. Хлопчик нагадав мамі, що не знає життя без війни. Він народився після 2014 року, коли країна-окупант уже почала свої загарбницькі злочини.

А також раніше Олена Кравець привітала старшу доньку Марію з 21-річчям і приголомшила, наскільки вони схожі. Але Марія зазначила, що вже два роки вважає - неприйнятно влаштовувати пишне святкування свого дня народження, який збігся з датою початку повномасштабного військового вторгнення країни-агресора РФ в Україну.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти