StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Олена Кравець ніжно привітала доньку з 21-річчям

26 лютого 2024, 03:00
Відома українська актриса і телеведуча Олена Кравець привітала старшу дочку Марію з 21-річчям і приголомшила, наскільки вони схожі.

Кравець, дочка
Доньці Олени Кравець Марії виповнився 21 рік / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Відома українська телеведуча і комікеса Олена Кравець душевно привітала свою старшу дочку Марію з 21-річчям за допомогою поста в Instagram.

"З днем народження, моя пташка! Не втрачай своє світло, тому що в цей день він особливо потрібен! Люблю безмежно! Дякую, що вибрала мене!"- написала актриса.

відео дня

До слова, день народження Марія відзначила 24 лютого. З цієї нагоди Кравець запостила в Stories своєї сторінки архівне фото з дочкою.

890

Сама ж Марія особливо зазначила, що вже два роки вважає ‒ неприйнятно влаштовувати пишне святкування свого дня народження, який збігся з датою початку повномасштабного військового вторгнення країни-агресора РФ в Україну.

Хто така Олена Кравець?

Олена Юріївна Кравець - українська комедійна актриса. Учасниця команд Вищої ліги КВК "Запоріжжя-Кривий Ріг-Транзит" та "95-й квартал"; з 2005 по 2022 рік брала участь у телепередачі"Вечірній квартал". З грудня 2022 по кінець 2023 року —ведуча ток-шоу "Тихий вечір" на каналі "Дім".

Нагадаємо, раніше дружина Віктора Павліка, блогерка і бізнесвумен Катерина Репяхова, показала, як їх намагаються посварити "доброзичливці". Вона отримала повідомлення з натяком на невірність артиста.

Також український співак і шоумен Володимир Дантес показав нове тату - малюнок з'явився на вкрай незвичайному місці. Його авторство він приписує дітям своєї партнерки, бізнесвумен Даші Кацуріної.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти