StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Інша відбулася прошивка": Кравець зізналася, чи шкодує про відхід із Кварталу

27 червня 2024, 00:13
329
Вони були колегами і сім'єю для Олени Кравець, але вона все ж зважилася на розрив.
Олена Кравець
Олена Кравець новини - Олена Кравець висловилася про відхід з Кварталу / колаж: Главред, фото: instagram.com/lennykravets

Під час повномасштабної війни в Україні акторка і комік Олена Кравець прийняла для себе доленосне рішення - вона залишила Студію "Квартал-95", невід'ємною частиною якої була 25 років. Для шанувальників гумористичного проєкту загалом і артистки зокрема це рішення Кравець стало громом серед ясного неба.

Утім, для самого колективу це не було сюрпризом, адже Олена "дозрівала" для цього тривалий час, і навіть брала творчу паузу перед тим, як покинути "Квартал". У цьому артистка зізналася в інтерв'ю для проєкту "Розмова".

При цьому Кравець досі не може з упевненістю сказати, був її відхід правильним чи неправильним рішенням. Куди важливішим для неї було розійтися з колегами, які стали для неї сім'єю, максимально чесно.

відео дня

"Я внутрішньо перестала бути про розваги. Інша відбулася прошивка. Це було ну дуже важке рішення. Трохи гордівлива історія, я зізнаюся. Типу я підводжу людей, кривджу. Але якщо я залишаюся, то я підводжу себе. Мені тоді треба було обрати себе. Бо були певні обставини. Ми можемо нормально з хлопцями розмовляти завдяки тому, що вони знають мене. І знають давно. Я могла сказати, що мені потрібно взяти паузу. Коли я зрозуміла, що пауза затягнулася. Я сказала, що я йду. Стався інший проєкт. Я не мислила категоріями, правильне чи не правильне рішення, тоді воно було єдине можливе. Війна, на мою думку, вона нас не змінює, а підсвічує трохи те, що в нас було. Це ще колись пророщені зерна, ще до 24 лютого 2022. Війна просто підсилила цей прогрес. Вона як каталізатор прогресу. Дала потужний ріст. Вартість кожного дня виросла. Я не мислю категоріями, чи вірне було те рішення. Це єдине чесне рішення стосовно людей, які зіграли дуже велику роль у моєму житті. Це люди, з якими я дорослішала", - каже Олена Кравець.

Хто така Олена Кравець?

Олена Юріївна Кравець - українська комедійна акторка. Учасниця команд Вищої ліги КВК "Запоріжжя-Кривий Ріг-Транзит" та "95-й квартал"; з 2005 по 2022 рік брала участь у телепередачі "Вечірній квартал". З грудня 2022 по кінець 2023 року —ведуча ток-шоу "Тихий вечір" на каналі "Дім".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше блогер-пліткар повідомив подробиці особистого життя Сергія Жадана. У літератора нібито зав'язався роман із відомою депутаткою та громадською діячкою.

Також український актор В'ячеслав Хостікоєв, племінник Ольги Сумської, розкрив деталі сімейного конфлікту через Тоню Паперну, яка живе і працює в країні-окупанті.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти