21-річна донька Олени Кравець романтично розкрила особистість бойфренда

13 жовтня 2024, 22:14
201
Марія Кравець знайшла кавалера серед однодумців.
Маша Кравець
З ким зустрічається Маша Кравець - старша донька Олени Кравець / колаж: Главред, фото: instagram.com/maarriill

Старша донька української ведучої, акторки і колишнього резидента "Студії Квартал 95" Олени Кравець Марія намагається якомога рідше говорити про особисте через популярність матері. Але часом 21-річна дівчина просто не може стримати емоції.

Так нещодавно вона "розсекретила" особистість свого бойфренда: закохані зворушливо зізналися одне одному в романтичних почуттях. Обранцем Маші став Ростислав 'Sid' Сидоренко - один із засновників і учасників хіп-хоп-колективу IWD.CLAN, у якому танцює і Маша.

У своєму блозі в Instagram він опублікував серію знімків із Кравець-молодшою. "Бог благословив мене її присутністю в моєму житті в це божевільне покоління і божевільні часи. Відтоді кожен день - хороший день. Люблю тебе, душа моя", - підписав фотографії Сидоренко.

відео дня

Його обраниця не змогла стримати емоції і в коментарях відповіла на це зворушливе зізнання: "Я так сильно тебе кохаю".

Скільки триває роман Маші Кравець і Ростислава Сидоренка - невідомо. Однак знайома пара близько чотирьох років, з 2020 року, коли був заснований їхній танцювальний колектив.

Маша Кравець, Ростислав Сидоренко
З ким зустрічається Маша Кравець - старша донька Олени Кравець / instagram.com/rost_sidd

Хто така Олена Кравець?

Олена Юріївна Кравець - українська комедійна акторка. Учасниця команд Вищої ліги КВК "Запоріжжя-Кривий Ріг-Транзит" та "95-й квартал"; з 2005 по 2022 рік брала участь у телепередачі "Вечірній квартал". З грудня 2022 по кінець 2023 року —ведуча ток-шоу "Тихий вечір" на каналі "Дім".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що головний герой 6 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Іраклі Макацарія вдруге стане батьком. У червні 2023 року в нього з'явився первісток.

Також український ведучий та інтерв'юер Слава Дьомін зізнався в ніжних почуттях до Злати Огнєвіч. Раніше його зірковою фавориткою була акторка Ксенія Мішина, романтичні стосунки з якою в нього не склалися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти