StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Донька хворої на рак Заворотнюк запостила фото могильної плити

11 березня 2023, 17:02
Дочка важкохворої актриси продовжує дивувати своїми постами і публікаціями.
Анна Заворотнюк
Анна Заворотнюк / Instagram

Дочка смертельно хворої російської актриси Анастасії Заворотнюк Анна, яка нещодавно вирішила покинути свою батьківщину - терористичну державу Росію, опублікувала фото могильної плити.

Як виявилося, могильна плита виявилася експонатом виставки в Дубаї, який нагадав Ганні про минулі переживання. "Коли я тільки почала вести свій блог, дуже ображалася на злі коментарі. Що мені тільки не писали, і крива, і коса! Через кілька років я почала ставиться до хейтерів з гумором", - зізналася дочка онкохворої путіністки Заворотнюк.

відео дня
Заворотнюк_могила
Заворотнюк_могила / Instagram

Нагадаємо, раніше стали з'являтися обнадійливі прогнози про стан актриси Анастасії Заворотнюк.

Так стало відомо, що днями "прекрасну няню" виписали з клініки після п'ятимісячного перебування там. Додому її забирав чоловік, фігурист Петро Чернишов. Медичний заклад не став розголошувати подробиці лікування артистки, проте експерти вже припускають, що Заворотнюк перебувала на реабілітації, тобто робить перші кроки до відновлення організму.

Раніше стало відомо, що шанувальники зірки ситкому "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк б'ють тривогу через повідомлення про те, що стан актриси стало гірше. В тому числі, і через нове повідомлення її дочки, 26-річної Анни.

Пізніше з'явилася новина про те, що Заворотнюк, яка вже кілька років бореться з невиліковною хворобою, а саме раком головного мозку, з'явиться в новому серіалі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти