StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Залишилося два місяці: Заворотнюк розповіла про лікування

10 січня 2024, 15:38
Анна Заворотнюк іноді ділиться інформацією про здоров'я своєї матері.
Анна Заворотнюк поскаржилася на проблеми з зубами
Анна Заворотнюк поскаржилася на проблеми з зубами / Колаж Главред, фото Instagram / anna_zavorotnyuk

Дочка онкохворої російської актриси Анастасії Заворотнюк Анна, яка живе своє лакшері-життя не в "улюбленій" Росії, в у Дубаї, розповіла про здоров'я. Але не мамине, а своє.

За словами дочки артистки, яка, до речі, ще коли була публічною - підтримувала президента-терориста Путіна, вона зараз робить собі зуби.

На своїй сторінці в Instagram, Заворотнюк поскаржилася, що їй ще два місяці доведеться носити зубні капи, щоб виправити прикус.

відео дня

За інформацією пропагандистів News.ru, дочка актриси видалила всі зуби мудрості, а також зазначила, що нижній ряд зубів вже виглядає добре, але буде ще краще.

Що стосується здоров'я самої актриси, то її сім'я тримає інформацію про неї в страшному секреті. Лише іноді сама Анна коментує те, як вона себе почуває. Однак вона, як правило, обмежується загальними словами і стверджує, що ситуація серйозна.

Нагадаємо, раніше в Інтернеті з'явилося відео молодшої дочки онкохворої актриси Анастасії Заворотнюк - Міли. Актриса вже близько 5 років хворіє на рак головного мозку і зовсім не з'являється на публіці, як і її молодша дочка, яку вона народила від фігуриста Петра Чернишова.

Також стало відомо, що Анастасія Заворотнюк з'явиться в новому серіалі. Її партнери по знімальному майданчику поділилися своїми враженнями про роботу над проектом.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти