StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Коляденко після сварки з Білик розкрив деталі їхнього інтимного життя

7 червня 2024, 02:00
15212
Колишні друзі та колишні коханці можуть багато розповісти один про одного.
Ірина Білик, Дмитро Коляденко
Дмитро Коляденко зробив інтимний комплімент Ірині Білик / колаж: Главред, фото: instagram.com/bilyk_iryna, instagram.com/kolyadenkodima_official

Наприкінці травня шоумен, співак і хореограф Дмитро Коляденко повідомив, що посварився зі своєю давньою подругою Іриною Білик, яка у двохтисячних навіть була три роки його цивільною дружиною. Тоді артист зазначив, що незадоволений тим, як прив'язаний до Білик.

Проте в публічному просторі Коляденко продовжує відгукуватися про колишню подругу і кохану з теплотою. Зокрема у своєму нещодавньому інтерв'ю для Люкс ФМ він заявив, що в інтимному плані Білик - найкраща з усіх жінок, які у нього були.

При цьому шоумен зазначив, що коли вони були парою, їм, всупереч сваркам, було добре разом, і що співачка - "про кохання і відносини".

відео дня

"Королева сексу. Найкраща. Вона за трьох у ліжку. Я частенько думаю, як усе це було круто. Можу сказати, що в моєму хіт-параді вона – це перше місце. Вона дуже класна жінка", - впевнено заявив Діма Коляденко.

Хто такий Діма Коляденко?

Дмитро Коляденко - український хореограф, танцівник, телеведучий і співак. Працював над популярними мюзиклами "Попелюшка", "Божевільний день, або Одруження Фігаро", "Снігова королева", а також телепроєктами "Шанс", "Шоуманія", "Майданс".

Що таке Люкс ФМ?

Люкс FM - українська недержавна радіомовна мережа, чиї програми виходять у понад 20 містах України. Музичний формат: Hot AC. Крім музичних блоків, в ефірі звучать "Хороші Новини", ранкове шоу "Зарядка", хіт-паради, ігрові, вітальні та розважальні програми. Радіостанція почала мовлення 1 січня 1994 року, повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український письменник, поет і лідер гурту Жадан і Собаки Сергій Жадан повідомив, що вступив до ЗСУ, і показав перші кадри з військових навчань у формі та зі зброєю.

Також музикант, комік і волонтер Володимир Дантес здивував андрогінним луком у стилі старого Голлівуду з яскравим макіяжем, накладними віями і діамантами. Мережа зустріла його перетворення неоднозначно.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти