StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дід у татухах: друзі Кіркорова показали, який вигляд путініст має в побуті

1 квітня 2024, 16:32
49959
Не дуже тверезий і сумний Примадонн без лиску виглядає старшим за свій вік
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров без косметики і пір'я - який у житті вигляд має Примадонн / колаж: Главред, фото: facebook.com/p/Philipp-Kirkorov-100044260682422

56-річний Філіп Кіркоров на публіці всіляко молодиться і, схоже, так і не навчився приймати свій вік. Єдине місце, де він не соромиться з'являтися без косметики, пір'я, бісеру та масивних прикрас - його власний будинок.

Звісно, кадри звідти нізащо не з'являться в блогах співака-путініста. А ось його товариші часом "підставляють" Кіркорова, і показують його в "розібраному" вигляді.

Так нещодавно на сторінці російської світської левиці Вікторії Шелягової в Instagram з'явилося відео із застілля в будинку Примадонна. У кадрі спершу підспівує пісні Кіркорова лише сама Шелягова, а потім вона переводить камеру на артиста.

відео дня

За столом злегка нетверезий Кіркоров сидить без покаянної перуки - із сивим, розпатланим волоссям. Рукою, на якій видніються татуювання, він підпирав голову, і зовсім не виглядав молодикуватим чепуруном, а скоріше чоловіком, злегка старшим за свій вік.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський та російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але в 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, в тому числі і "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів в країні-окупанті.

Філіп Кіркоров - останні новини:

Раніше продюсер і концертний директор Сергій Лавров розкрив таємницю Філіпа Кіркорова. Він розповів що фінансовий стан артиста давно не співає навіть романсів - марнотратна зірка, яка звикла до розкоші, має більше боргів, ніж пір'я на своєму найрозкішнішому костюмі.

Також 56-річний співак-путініст Філіп Кіркоров зробив величезне моторошне татуювання на видному місці. Натільний малюнок він приховував протягом кількох місяців.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти