StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Навіть у найтемніші часи серця українців відкриті": зірка "Гаррі Поттера" підтримав Україну

24 червня 2022, 16:22оновлено 4 липня 2022, 15:20
Зірка "Гаррі Поттера" Томас Фелтон звернувся до українців. Виконавець ролі одного з головних лиходіїв Драко Мелфоя не вперше підтримав Україну.
Фелтон, прапор України
Зірка "Гаррі Поттера" підтримав Україну / УНІАН і ua.depositphotos.com

Англійський актор Том Фелтон, відомий за роллю лиходія Драко Мелфоя в легендарній франшизі" Гаррі Поттер", активно підтримує Україну і записав спеціально звернення на підтримку українців ‒ і їх домашніх тварин. Відповідний відеоролик був опублікований на сторінці проєкту UAnimals.

"Це спеціальне послання до хоробрих людей України, яке не перестає надихати. Навіть у найтемніші часи для українців, їхні серця достатньо відкриті, щоб намагатися врятувати навіть тварин. Тому від Тома Фелтона всім хоробрим українцям – які зараз намагаються допомогти і зробити стільки хорошої роботи, скільки вони можуть в цей жахливий період, - надсилаю свою любов", - сказав Фелтон.

відео дня

читайте такожЗірка серіалу Зачаровані підтримала Україну оригінальним способом

Нагадаємо, легендарний американський актор і колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер публічно розкритикував владу Європи за те, що ті продовжують співпрацювати з країною-агресором, Росією.

Також раніше повідомлялося про те, що Арнольд Шварценеггер отримав вишиванку у подарунок від українця Владислава кабанця.

Пізніше легендарний боксер - Майк Тайсон - підтримав Україну. "Залізний Майк" був такий люб'язний, що записав коротке відеозвернення до всіх українців зі словами підтримки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти