StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зеленський зустрівся з легендарним голлівудським коміком Беном Стіллером

20 червня 2022, 21:19оновлено 4 липня 2022, 20:36
Президент Володимир Зеленський зустрівся з легендарним голлівудським актором і послом доброї волі ООН Беном Стіллером, який прибув в Україну з візитом.
Зеленський, Стіллер
Володимир Зеленський і Бен Стіллер / колаж УНІАН та ua.depositphotos.com

Український президент Володимир Зеленський зустрівся з легендарним голлівудським актором ("Зразковий самець") і режисер ("Солдати невдачі") Беном Стіллером, який зараз перебуває в Україні як посол доброї волі ООН. Про це повідомляється на офіційному каналі в Telegram українського лідера.

Стіллер за 20 червня відвідав Львів, а також міста Ірпінь та Макарів (Київська область), які дуже постраждали від безчинств російських окупантів.

Насамперед Бен Стіллер зізнався, що Володимир Зеленський є його героєм і для нього велика честь потиснути руку президенту України.

відео дня

Зі свого боку, український лідер подякував Стіллеру за візит і зазначив, що він дуже важливий для України ‒ тому зайвий раз свідчить про підтримку українців з боку цивілізованого світу.

"Українці відчувають підтримку всього світу, багатьох відомих людей. І візит Бена Стіллера в черговий раз це підтверджує. Ваша поїздка в Ірпінь і Макарів, зустрічі з нашими людьми багато про що говорять. Цінуємо, що в цей непростий для нашої країни час ви поруч", – сказав президент.

читайте такожЗірка серіалу Зачаровані підтримала Україну оригінальним способом

Нагадаємо, легендарний американський актор і колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер публічно розкритикував владу Європи за те, що ті продовжують співпрацювати з країною-агресором, Росією.

Також раніше повідомлялося про те, що Арнольд Шварценеггер отримав вишиванку у подарунок від українця Владислава кабанця.

Пізніше легендарний боксер - Майк Тайсон підтримав Україну. "Залізний Майк" був такий люб'язний, що записав коротке відеозвернення до всіх українців зі словами підтримки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти