StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вєрка - ППО": Данилко пожартував з приводу свого конфузу з туфлею на Євробаченні

20 травня 2023, 13:52оновлено 20 травня 2023, 15:43
Андрій Данилко в образі Сердючки виступив у столиці Естонії. Співак підкорив глядачів не тільки своїми легендарними піснями, а й конферансом.
Сердючка
Вєрка Сердючка / УНІАН і скріншот з відео

Легендарний український комік і музикант Андрій Данилко (більш відомий як Вєрка Сердючка) виступив з великим концертом в столиці Естонії – місті Таллінні. І в перерві між піснями з гумором прокоментував недавній свій конфуз, який трапився на сцені конкурсу "Євробачення-2023".

Тоді у хвацько танцював артиста раптово з ноги злетіла туфля. Данилко пожартував, що колеги відразу почали її жартома називати: "Вєрка – ППО".

"Мало того, що я з України, я ще з Євробачення. Зараз мене ще дражнять: "Вєрка – ППО". Так запустила тапочок. І між нами, чесно, я дуже хотіла в цьому маленькому шматочку заспівати Russia goodbye − бігла як відв'язана собака. Не дозволили сказати те, що я хочу. Але на своєму сольному концерті, я буду співати те, що побажаю", – сказав артист публіці на естонському концерті.

І гучно крикнув:"Russia goodbye".

'Вєрка - ППО': Данилко пожартував з приводу свого конфузу з туфлею на Євробаченні

Нагадаємо, в 2012 році співачка Loreen вперше виграла конкурс "Євробачення" з піснею Euphoria. У 2023 році вона вдруге пішла на конкурс з піснею "Tattoo", яка перемогла на "Melodifestivalen" і очолила чарт sverigetopplistan. І знову здобула перемогу.

До слова, фінал Євробачення-2023 відкривали переможці минулого року - український гурт Kalush Orchestra. Вони виконали нову версію переможної "Стефанії", у створенні якої їм допомогла майбутня королева Великобританії - нині принцеса Уельська Кейт Міддлтон.

Дивіться відео Главреда про українських виконавців на Євробаченні:

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти