StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дама на стилі: Мережа розтанула від модного луку 2-місячної доньки Лілії Ребрик

6 червня 2024, 18:36
22269
У такому вбранні хоч на пляж, хоч у ресторан, хоч підкорювати світ, поки мама не бачить.
Лілія Ребрик з дітьми
Лілія Ребрик новини - Лілія Ребрик показала модне вбрання молодшої доньки / колаж: Главред, фото: instagram.com/liliia.rebrik

У середині березня українська акторка і ведуча Лілія Ребрик втретє стала мамою. Вона народила своєму чоловікові, танцюристу Андрію Дикому, ще одну доньку.

Відтоді крихітна Аделіна "рве" Мережу чарівними фото та відео, якими ділиться її зіркова мама у своєму блозі в Instagram. Так нещодавно дівчинка, якій з дня на день виповниться три місяці, з'явилася на сторінці Лілії Ребрик у стильному луці.

Ведуча вбрала малечу в ніжно-лимонний комбінезончик і білі шкарпетки, а доповнила образ зухвалою пов'язкою із зеленим бантом і сонцезахисними окулярами. "Будь на стилі", - підписала знімок Ребрик.

відео дня

У коментарях до знімка підписники ведучої в захваті від неї та її чарівних дітей: "Які красиві та чарівні", "Така солодка булочка", "Все, Лілю, Ваші дівки Вас переплюнули вже, ну такі ж гарнющі", "Маленька кнопка чарівна. Дуууже серйозна", і т.д.

Лілія Ребрик та Аделіна
Лілія Ребрик новини - Лілія Ребрик показала модне вбрання молодшої доньки / instagram.com/liliia.rebrik

Хто така Лілія Ребрик?

Лілія Ребрик - українська телеведуча та акторка. Заміжня за танцюристом і хореографом Андрієм Диким (у шлюбі з 2011 року). Пара познайомилася на шоу "Танці з зірками". У сім'ї Ребрик і Дикого зростає троє їхніх спільних доньок - Діана (2012), Поліна (2018) і Аделіна (2024).

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український письменник, поет і лідер гурту Жадан і Собаки Сергій Жадан повідомив, що вступив до ЗСУ, і показав перші кадри з військових навчань у формі та зі зброєю.

Також музикант, комік і волонтер Володимир Дантес здивував андрогінним луком у стилі старого Голлівуду з яскравим макіяжем, накладними віями і діамантами. Мережа зустріла його перетворення неоднозначно.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти