StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Так, ми кохаємо одне одного": Ірина Білик висловилася про чутки про її роман з Дімою Коляденко

17 травня 2023, 16:01
Коляденко і Білик все частіше став помічати разом, тому в мережі стали говорити про возз'єднання пари.
Ірина Білик, Діма Коляденко
Ірина Білик прокоментувала чутки про роман з Дімою Коляденко / instagram.com/bilyk_iryna

Українська співачка, Народна артистка України та поетеса-пісняр Ірина Білик може похвалитися тим, що з усіма своїми колишніми чоловіками і партнерами їй вдається зберегти дружні стосунки.

З цієї причини, якщо вона з'являється в компанії когось зі своїх ексів, в пресі тут же починають поширюватися чутки про романтичне возз'єднання. Останнім часом Білик стала щільно співпрацювати з українським хореографом Дмитром Коляденком, з яким розлучилася після бурхливого трирічного роману ще в 2006 році.

Шанувальники епатажної пари все ще сподіваються, що почуття між артистами спалахнуть з новою силою. Чи є шанси на такий розвиток подій, співачка відверто розповіла в інтерв'ю ЖВЛ.

"Багатьох дуже цікавить, чи разом ми з Дмитром? Чи спимо ми разом, чи їмо разом? Людям дуже потрібна, особливо зараз, казка. Так, ми кохаємо одне одного. Чи спимо ми разом? Ми вам не розкажемо. Їмо разом й інколи снідаємо. Ми дуже часто зустрічаємося на наших спільних концертах. І я кажу: "Дімко, ти в мене вже в райдері. Тому будемо і відпочивати разом, і спати", - зазначає Ірина Білик.

Дивіться інтерв'ю Ірини Білик про її стосунки з Дімою Коляденко для ЖВЛ:

Раніше стало відомо, що українська топ-модель Алла Костромічова вагітна вдруге. Манекенниця показала значний животик в розкішному образі.

Також донька Джонні Деппа і Ванесси Параді Лілі-Роуз Депп вперше розповіла про своє нове любовне захоплення, і продемонструвала пристрасний поцілунок з обраницею.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти