StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Що не так з Регіною": Анатоліч присвятив випуск Тодоренко, що досі мовчить

25 квітня 2022, 13:11оновлено 25 квітня 2022, 14:49
Тодоренко закликають заговорити практично кожен день, але вона наполегливо зберігає мовчання.
Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко продовжує непомічати війну / Instagram

Український ведучий Анатолій Анатоліч представив на своєму YouTube-каналі "Зе інтерв'юер" випуск, присвячений одеситці Регіні Тодоренко.

Ведучий у своєму випуску відтворив хронологію реакцій Тодоренко на війну, а точніше їх відсутність. Як відомо, ведуча постила картинки, закликаючи до миру, при цьому вперто не помічала війни і вбитих і згвалтованих дітей в Україні.

читайте також"Регіна поїхала кукухою": "Голуб миру" Тодоренко постить сторіз про дружбу України з Росією

"Коли українці ще сподівалися, що росіяни вийдуть на протести, покажуть невдоволення. Я написав, " Регіна нас бомблять. Україну намагаються знищити. Ти повинна говорити про це". Повідомлення виявилося в прочитаних, але Регіна нічого мені не відповіла", – розповів Анатоліч.

"Популярність-це не тільки 5 тисяч доларів в Інстаграмм. Це не тільки поїздки на Мальдіви по бартеру і заробіток на тупеньких передплатниць і на своєму інфоциганство. Ні. Це не всі сторони популярності. Популярність - це ще й величезна відповідальність. Відповідальність брати на себе сміливі рішення, показувати і розповідати правду", - говорить Анатоліч.

Він додає, що мовчання таких людей, як Тодоренко, страшніше ніж "вереск Баскова і Канделакі".

В кінці відео Анатоліч пропонує Тодоренко повернути український паспорт, якого вона не гідна.

"У Регіни український паспорт. Вона може жити в будь-якій точці світу і говорити правду... але вона вибирає сидіти там, очевидно, думає, що все скоро закінчиться. Але не закінчується", - говорить він.

Нагадаємо, вагітна Регіна Тодоренко, яка мовчки спостерігає за звірячим нападом Росії на Україну, поділилася своєю драмою сімейного життя.

Так, в програмі" П'ятниця з Регіною", яка виходить на російському ТБ, вона поскаржилася, що її чоловік не завжди підтримує її і з цього приводу у них найчастіше виникають розбіжності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти