StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишня дружина Потапа вперше показала обличчя загадкового зятя-ліванця

21 грудня 2022, 18:53
Ірина Горова відсвяткувала чергові 18 в затишному сімейному колі.
Ірина Горова з дочкою Наталією
Ірина Горова показала обличчя зятя / instagram.com/gorovaya_irina

Музична продюсерка і колишня дружина Потапа Ірина Горова днями відзначила 45-річчя. На честь важливої дати за одним столом зібралася сім'я Горової - її батьки, старша донька Наталія і син від Олексія Потапенка Андрій.

Вперше на сімейному заході такого роду з'явився чоловік Наталії, якого раніше дівчина ретельно приховувала. Вони навіть весілля зіграли таємно - так як зять Горової ліванського походження, вони провели першу шлюбну церемонію за мусульманськими звичаями.

На фотографіях, якими Ірина поділилася на своїй сторінці в Instagram, чоловік Наталії на ім'я Амір охоче позує з новоспеченими родичами - схоже, вони легко знайшли спільну мову.

відео дня

Горова розповідала, що молодих попереду чекає також вінчання в українській церкві - молода мультикультурна сім'я буде шанувати традиції і дружини, чоловіка.

До слова, на своїй сторінці в соціальних мережах рідним містом Амір називає Київ, а до тещі на День народження прийшов у світшоті з назвами українських обласних центрів. Так що молодого чоловіка, ймовірно, з Україною пов'язує не тільки дружина.

Ірина Горова з зятем і дочкою
Ірина Горова з зятем Аміром і дочкою Наталією / instagram.com/gorovaya_irina

Раніше вічна блондинка Періс Хілтон шокувала шанувальників раптовою зміною іміджу - стала схожа на Демі Мур або Уэнздей Аддамс з однойменного серіалу.

Також українська ведуча Леся Нікітюк випадково "спалила" колегу Машу Єфросиніну - показала, як вона виглядає в реальному житті, в природному вигляді і без макіяжу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти