StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кинув всіх вовчиць: продюсер розказав, як Винник тікав з України в багажнику

15 серпня 2024, 17:01
3175
Останнім часом українці дізнаються все більше правди про відомого співака Олега Винника. Ось, нещодавно появилися деталі, як артист виїжджав за кордон.
Винник
Нові деталі про втечу Винника з України / Колаж: Главред, скріншот Instagram

Український співак Олег Винник на почату повномасштабного вторгнення виїхав до Німеччини. Український продюсер Вадим Лисиця розкрив правду про те, як артист виїжджав за кордон та розповів про його залежності.

Як аргумент, чому співак покинув Україну у скрутний час, Винник заявляє, що нібито лікував складне захворювання. Шанувальники переживали, куди зник артист, адже за 2,5 роки він жодного разу не виходив на зв'язок та абсолютно зник з інфопростору.

Однак днями виконавець "Ніно" вирішив заявити про себе: записав відеозвернення та анонсував вихід пісні "Мої люди" до Дня Незалежності України.

відео дня

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру розпочав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну та обірвав зв'язок з шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктовано неназваною хворобою.

Таке різке повернення в простори шоубізу неабияк сколихнуло мережу. Осторонь не залишився і продюсер Вадим Лисиця. Він розповів про серйозну підніжку від співака.

Як поділився Вадим у коментарі у Facebook, виконавець тікав з України на другий день повномасштабної війни - 25 лютого 2022 року.

За словами Лисиці, Винник виїхав за кордон, ховаючись у багажнику авто, а за кермом була дружина його продюсера Олександра Горбенка.

Своєю втечею неабияк артист підвів продюсера. Вадим Лисиця розповідає, що в нього були заплановані концерти, інтерв'ю та інші зустрічі.

Олег Винник
Олег Винник / інфографіка: Главред

Окрім цього, відомий продюсер розкрив ще одну таємницю співака. За його інформацією, в Олега є алкогольна та наркотична залежність.

Саме це він, як підкреслює продюсер, поставив на перше місце, чим також підвів Горбенка.

"Він обрав бухло та кокс (кокаїн – ред). Зрадив продюсера та всю команду. У багажнику машини, за кермом якої була дружина Саші, 25 лютого 2022 року як боягуз перетнув кордон", – написав продюсер.

Ці звинувачення викликали шквал обурення в українському суспільстві, де образ Винника як народного улюбленця різко контрастує з образом боягуза та зрадника, який постає із слів продюсера.

Хто такий Вадим Лисиця?

Вадим Вадимович Лисиця (нар. 2 серпня 1975, Запоріжжя) — продюсер, саундпродюсер, аранжувальник, звукорежисер, музичний продюсер шоу Х-фактор (Сезон 9) та "Х-фактор" (Сезон 10).

Був продюсером саундтреку "Найкращий день" до фільму "Скажене весілля" - дуетної пісні, виконаної Потапом та Олегом Винником у 2018 році.

А також "Свят! Свят! Свят!" - офіційного саундтреку, виконаного Потапом, Олегом Винником та Ольгою Поляковою до фільму "Скажене весілля 2".

Олег Винник - останні новини

Як відомо, нещодавно втікач Олег Винник вийшов на зв'язок і заявив про своє повернення. На фан-сторінці втікача у Facebook з'явилося відповідне відео на підтримку нової пісні Винника, яка стане доступною для всіх 23 серпня. Також артист вирішив подякувати воїнам ЗСУ, які зараз героїчно захищають нашу країну.

Своєю чергою колишній продюсер Олега Винника викрив втікача та назвав брехнею всі заяви про здоров'я Олега Винника і допомогу ЗСУ з його боку.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти