StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Бій Усика проти Ф'юрі: реакція українських зірок на перемогу чемпіона

20 травня 2024, 18:31
806
Андрій Шевченко мало не розбив телефон, Катя Осадча побачила в перемозі Усика знак для України, а Альоша не змогла стримати сліз.
Олександр Усик
Реакція українських зірок на перемогу Олександра Усика / колаж: Главред, фото: instagram.com/usykaa

Український боксер Олександр Усик завоював титул абсолютного чемпіона світу з боксу і став найкращим боксером світу за версією The Ring. За боєм століття, який відбувся в ніч на 19 травня, спостерігав увесь світ.

Найбільше на перемогу спортсмена очікували українці. У Мережі з'явилося кумедне відео, яке демонструє першу реакцію наших відомих співвітчизників у перші секунди після нищівної вікторії Олександра Усика.

Так інший всесвітньо відомий український спортсмен Андрій Шевченко, який дивився бій наживо, від радості ледве не впустив із рук телефон. Непідробне щастя колишнього футболіста потрапило на відео.

відео дня

Володимир Кличко, за плечима якого також безліч славних перемог на боксерському рингу, був приголомшений результатом Усика. Ціла палітра емоцій на його обличчі відбилася за лічені секунди - від серйозної зосередженості, до радості і гордості за Олександра Усика.

Дивіться відео реакції Андрія Шевченка та Володимира Кличка на перемогу Олександра Усика:

@jamesg5869 Гордий момент для України, як відреагували Кличко та Шевченко ringside #furyusyk#ringoffire#boxing#usyk#ukraine♬ original sound - James Giddings

"Усиииииккккк. Наш козак - чемпіон. Дякуємо за стійкість. Перемога завжди за Україною, бо з нами Бог", - написали Григорій і Христина Решетніки в соціальних мережах.

"Україна! Перемога! Наш чемпіон! Безмежна гордість! Це було потужно. Дякуємо!" - написала Наталія Могилевська.

реакція на перемогу Усика
Реакція українських зірок на перемогу Олександра Усика / instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Просто неймовірний вечір! Абсолютний чемпіон світу Олександр Усик! Гордість в серці й мурахи тілом! Слава Україні!" - поділився своїми емоціями Святослав Вакарчук.

"Абсолютний чемпіон світу! Україна переможе на кожному полі бою", - написала натхненна перемогою Усика Катя Осадча.

реакція на перемогу Усика
Реакція українських зірок на перемогу Олександра Усика / instagram.com/kosadcha

"Абсолютний чемпіон! Навіть не можу описати свої почуття, це просто неймовірне щастя якесь! Пишаємося і любимо! Який же молодець, боєць і прекрасна людина! Не можу зупинитися плакати від радості! Дякую, Олександре, за ці емоції справедливої перемоги!" - пише Олена Тополя.

"Величезна, абсолютна гордість", - підписав кадр потужного удару Усика Тарас Цимбалюк.

реакція на перемогу Усика
Реакція українських зірок на перемогу Олександра Усика / instagram.com/taras.tsymbaliuk

Хто такий Олександр Усик?

Олександр Усик - непереможений український боксер-професіонал, який виступає в першій важкій і важкій вагових категоріях. Найкращий боксер незалежно від вагової категорії за версією журналу "The Ring" (2022-2023). Чинний чемпіон світу в професійному боксі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO (2021-н. ч.) і The Ring (2022-н. ч.) у важкій вазі та абсолютний чемпіон світу (2018-2019) у першій важкій вазі, повідомляє "Вікіпедія".

Бій Усика проти Ф'юрі - останні новини:

Український боксер Олександр Усик у ніч з 18 на 19 у Саудівській Аравії на стадіоні Kingdom Arena здобув перемогу над британцем Тайсоном Ф'юрі в бою за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.

Також стало відомо, якими були перші слова боксера після його оглушливої перемоги. Усик не стримав сліз, присвятивши перемогу важливій людині в його житті, якої немає серед живих уже понад 10 років.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти