StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Більше не маленький ведмедик: як зараз виглядає прийомний син Кідман і Круза

6 червня 2023, 17:48
8553
Том Круз і Ніколь Кідман завели прийомних дітей після невдалих вагітностей акторки.
Тому Круз, Ніколь Кідман, Коннор Круз
Коннор Круз показав, як виглядає зараз / колаж: Главред, фото: instagram.com/theconnorcruise, ua.depositphotos.com

У дев'яностих Ніколь Кідман і Том Круз були однією з найкрасивіших пар Голлівуду - обидва були молодими, привабливими, впливовими та на гребені слави. Їх казка тривала цілих 11 років (з 1990 по 2001 рр. - прим. редактора), і хоч біологічних дітей їм разом завести не вдалося, вони усиновили двох малюків - дівчинку Ізабеллу Джейн (1992 р.н.) і хлопчика Коннора Ентоні (1995 р. н.).

Коннор пробував себе в акторстві, захоплюється кулінарією, спортивною риболовлею і гольфом. На публіці син зіркових батьків з'являється нечасто.

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram Круз-молодший показав, як виглядає зараз: опублікував в сторіс знімок з поля для гольфу в гольф-клубі у Флориді, на якому він відпочивав з друзями.

відео дня

Рідкісне фото Коннора Круза тут же розлетілося по всіх таблоїдах - останній раз він виходив на зв'язок ще в квітні. Тоді він також опублікував знімок з поля для гольфу. Цей вид спорту, очевидно, серйозно захопив прийомного сина Кідман і Круза.

Коннор Круз з друзями
Коннор Круз (зліва) показав, як виглядає зараз / instagram.com/theconnorcruise

Раніше стало відомо, що зірка фільмів "Суперперці", "Мачо і ботан" і "Вовк з Уолл-стріт" Джона Хілл вперше став батьком - первістка йому народила подруга, яка тримала вагітність в найсуворішому секреті.

Також на зраді попався чоловік відомої актриси Наталі Портман - чоловіка застукали за поцілунками з молодою жінкою, яка молодша за голлівудську зірку на 16 років.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти