StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хвора на рак Шеннен Доерті готується до смерті

2 квітня 2024, 13:59
Акторка опікується своїм будинком, розпродає речі, щоб її мамі було легше після її смерті.
Шеннен Доерті
Шеннен Доерті займається облаштуванням свого життя/ колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Популярна американська актриса Шеннен Доерті вчиться відпускати.

Зірка "Беверлі-Гіллз, 90210", у якої рак молочної залози четвертої стадії, відверто розповіла про те, що очистила свої складські приміщення і будинки, щоб полегшити "перехідний період" для її мами Рози, коли вона помре, пише Page Six.

"Мій пріоритет на даний момент - моя мама", - сказала актриса в понеділок у випуску свого подкасту "Let's Be Clear". "Я знаю, що їй буде важко, якщо я помру раніше за неї", - каже зірка.

відео дня

Вона продовжила: "Оскільки їй буде дуже важко, я хочу, щоб усе інше було набагато простішим. Я не хочу, щоб їй доводилося мати справу з купою справ. Я не хочу, щоб у неї було чотири складських приміщення, заповнених меблями".

52-річна Доерті пояснила, що вона почала перебирати свої речі, щоб пожертвувати або продати антикваріат та інші предмети, які вона збирала за ці роки, "про всяк випадок", якщо з нею що-небудь трапиться.

Зовсім недавно акторка вирушила на південь, до свого будинку в Теннессі, щоб зібрати речі після того, як вирішила відмовитися від своєї мрії жити на ділянці та вирощувати коней.

"Отже, ми були в Теннессі, і я збирала там речі в одному з місць", - продовжила вона. "Це було справді важко і дуже емоційно, тому що певною мірою я відчувала, що відмовляюся від своєї мрії збудувати будинок для себе і будинок для моєї мами, а потім розширити сарай", - поділилася вона.

Хто така Шеннен Доерті

Шеннен Доерті - американська акторка, найвідоміша за ролями Бренди Волш у телесеріалі "Беверлі-Гіллз, 90210" і Прю Голівелл у серіалі "Зачаровані".

За даними Вікіпедії, у березні 2015 року Шеннен поставили діагноз рак молочної залози. Про хворобу Доерті стало відомо 19 серпня того ж року, коли вона подала позов проти свого колишнього менеджера Таннера Мейнстейна, який неправильно оформив її медичне страхування, через що, на її думку, вона не отримала належного лікування та її рак метастазував.

Актриса також додала, що відпустити - "правильний вчинок", знаючи, що це принесе їй відчуття "миру".

Нагадаємо, раніше відома американська актриса Шеннен Доерті розповіла, як побилася із зіркою серіалу "Беверлі-Гіллз, 90210" Дженні Гарт.

Нагадаємо, раніше Доерті говорила, що зараз використовує звичайний формат лікування і намагається зробити все можливе, щоб воно їй допомагало. Однак, коли

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти