StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Блогер розкрив подробиці стосунків Каменських, її нового коханого та Потапа

27 грудня 2023, 18:50
Беспалов переконаний, що у NK з'явився новий фаворит, через що атмосфера в шлюбі з чоловіком змінилася.
Настя Каменських, Потап
Настя Каменських знайшла нового чоловіка, а Потап її підтримує фінансово / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux, instagram.com/realpotap

Родина українських артистів, Настя Каменських і Олексій 'Потап' Потапенко, вже більше року намагаються всіляко спростувати чутки про те, що їх шлюб знаходиться на межі розлучення. Раніше численні романи приписували Потапу, а тепер, за словами блогера-пліткаря Богдана Беспалова, на пошуки особистого щастя за межами відносин з чоловіком вирушила NK.

І це їй нібито блискуче вдалося. Беспалов стверджує, що співачка знайшла заможного чоловіка серця, який її всіляко балує.

Між тим Каменських, за ствердженнями блогера, не поспішає розривати ділові та подружні стосунки з Потапом. Від законного чоловіка вона вимагає великих фінансових вливань для розвитку кар'єри, яку він їй буцімто зіпсував.

відео дня

"Ви подивіться, яка у неї жага отримати латино-америнське Греммі. З одного боку це не погана якість, тому що такі люди, як Каменських, потім і отримують такі нагороди. Тому що вони підуть на все у своєму житті, щоб отримати це Греммі. У той же час Настя отримує фінансування від Потапа і приємні бенефіти від чоловіка серця", - розмірковує Беспалов на своєму YouTube-каналі.

Раніше 48-річна українська співачка і музичний продюсер Наталія Могилевська зробила зізнання про материнство і складнощі на шляху до особистого щастя.

Також переможець "Танців з зірками", танцюрист і хореограф Євген Кот повідомив, що вперше стане батьком. Його дружина, танцівниця Наталія Татарінцева, вагітна первістком.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти