StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Переможець "Танців з зірками" Євген Кот вперше стане батьком

26 грудня 2023, 12:00
Дружина та муза хореографа носить під серцем його довгоочікуваного первістка.
Євген Кот, Наталія Татаринцева
Євген Кот і Наталія Татарінцева вперше стануть батьками / колаж: Главред, фото: instagram.com/kot_jenya

Український танцюрист, хореограф і зірка шоу "Танці з зірками" Євген Кот разом з дружиною, танцівницею Наталією Татарінцевою, повідомили на Різдво чудову новину - в їхній родині скоро з'явиться ще одна людина.

Про вагітність Наталії пара оголосила в соціальних мережах чуттєвим відео з захоплюючим сюжетом. Артистичне подружжя під звуки колискової показало, як разом в глиняний горщик вони засипають землю, потім - садять зерна і поливають водою. В кінці ролика чути дитячий плач.

"Сьогодні в день Різдва ми ділимося з вами нашою заповітною новиною і щиро дякуємо всім, хто бажав нам здійснення найголовнішої мрії для нашої родини! Ми чекаємо на тебе наше диво", - пишуть Кот і Татарінцева.

Про довгоочікувану вагітність Наталія дізналася на початку листопада. З майбутнім поповненням у родині щасливу пару вітають шанувальники, колеги та друзі - Ілона Гвоздьова, Світлана Тарабарова, Оля Цибульська, Ксенія Міішина, Олена Шоптенко, Іванна Онуфрійчук та ін.

Дивіться відео, яким Євген Кот і Наталія Татарінцева оголосили, що чекають на дитину:

Раніше український шоумен Володимир Остапчук підтвердив, що одружився втретє. Також він натякнув, що скоро разом зі своєю молодою дружиною, журналісткою Катериною Полтавською, відсвяткує першу річницю.

Також співачка Настя Каменських в гостях у Євгена Клопотенка розповіла, чи є у неї проблеми у шлюбі з Потапом. NK прокоментувала чутки, які невідривно переслідують їх пару.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти