StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Шкодую, що сама не народила": Могилевська зробила зізнання про материнство

26 грудня 2023, 13:16
Наталія Могилевська вперше відверто розповіла, який шлях їй довелося пройти в пошуках особистого щастя.
Наталя Могилевська
Наталія Могилевська шкодує, що не стала мамою раніше / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

48-річна українська співачка і музичний продюсер Наталія Могилевська лише під час повномасштабної війни знайшла своє справжнє кохання. Поява нового чоловіка в житті артистки підштовхнуло її на переосмислення свого минулого життя.

Тепер Могилевська впевнено заявляє, що готова стати дружиною і мамою. Чому цього не сталося раніше, Наталя розповіла в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Серед іншого вона зазначила, що шкодує про те, що дитячим питанням вона не перейнялася раніше - страх самотності, кар'єра і власні комплекси заважали їй зважитися на такий важливий крок. "Я сумую, звичайно. Я ще сподіваюся. Чесно, я не наважилася, бо у мене не було чоловіка. Спочатку я думала тільки про кар'єру. Далі в якийсь момент я зрозуміла, що якщо я сама не змінюся, якщо я сама не стану гарною дружиною, яка не зациклена на своїй роботі. Нормальною подругою, нормальною жінкою, то до мене не прийде нормальний чоловік. І в мене перспектива в цьому сенсі була така собі", - зізнається співачка.

відео дня

Також Могилевська розповіла, що в певний момент життя вона усвідомила, що їй бракує "жіночих" якостей, які могли б зробити з неї надійного партнера. У пошуках своєї жіночності вона вирушила до Індії, але навіть після ретельної роботи над собою доля не поспішала підносити їй довгоочікуване сімейне щастя.

"Я з'ясувала, що все по нулях. Тому я із цим працювала. Я думала: "Ну зараз я пів року попрацюю, вийду заміж і будуть діти". Знаєш, скільки років я була самотньою? 10! 10 років! Успішна, відома людина, мені здається, симпатична жінка, – я 10 років була самотньою", - згадує артистка.

Раніше український шоумен Володимир Остапчук підтвердив, що одружився втретє. Також він натякнув, що скоро разом зі своєю молодою дружиною, журналісткою Катериною Полтавською, відсвяткує першу річницю.

Також співачка Настя Каменських в гостях у Євгена Клопотенка розповіла, чи є у неї проблеми в шлюбі з Потапом. NK прокоментувала чутки, які невідривно переслідують їх пару.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти