StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Блогер розкрив, як чоловік-нахлібник українки-співачки Asti умовив її мовчати в РФ про війну

1 травня 2023, 15:40
8126
Анна Asti (справжнє ім'я – Анна Дзюба), співачка і уродженка Черкас продовжує ось уже другий рік поспіль мовчати про україно-російську війну.
Асті, чоловік Асті
Анна Asti і її чоловік Станіслав Юркін / Колаж фото Instagram і скріншот з відео

Попспівачка родом з України Анна Asti (справжнє її прізвище ‒ Дзюба) мовчить про війну, яку країна-агресор розв'язала Росія проти нашої країни, оскільки знаходиться під впливом чоловіка ‒ Станіслава Юркіна. Про це говорить український блогер Богдан Беспалов з посиланням на власні джерела.

"Була вона з чоловіком Станіславом у Києві. 24 лютого зі столиці вирушила до Черкас, звідки вона родом. Попрощатися з батьками. Ні маму, нікого з родичів, вона не забрала з собою. Потім поїхала на Західну Україну, звідти до Польщі, а після в Калінінград і на поромі потрапила вже в Пітер. Філіп Кіркоров настільки офігів, що пропонував Ганні релізити спільний сингл 8 березня, на що Асті зреагувала вкрай негативно. Чоловік Ані - хлопець "цікавий". По суті - жорсткий абьюзер і нахлібник, ревнує її до кожного стовпа, при цьому добре засвоює баблішко дружини. Асті по натурі баба дурна. Стас - розважливий. Він відразу наполіг на тому, щоб Аня тримала язик за зубами, переконавши, що за короткий термін Росія поглине Україну", – цитує їх блогер.

Дивіться відеоблог Богдана Беспалова про Анну Asti:

Як каже Беспалов, головне, що зараз турбує співачку і її чоловіка ‒ це аж ніяк не україно-російська війна, а податкове закручування гайок, яке зараз організовує путінський режим.

"Асті платить податки до 10% за спрощеною схемою, що не відповідає реальним доходам співачки. Стас швидко переводить кошти ані на офшорні рахунки – вони хочуть до кінця року заробити якомога більше грошей і втекти в Дубай", ‒ підсумував він.

Нагадавши, Ані Лорак раніше, на 11-му місяці повномасштабної війни в Україні, яку розв'язала РФ, згадала, що вона-українка.

До того артистка скаржилася на те, що вона стала дуже самотня і сумує за своїми родичами, які, очевидно, залишилися в Україні.

Цікаво, що її колишній чоловік, Мурат Налчаджіоглу, проявляє любов і повагу до України - турецький бізнесмен розповів, чому залишається в країні під час війни і займається благодійністю.

Дивіться інтерв'ю міністра культури України Олександра Ткаченка з приводу Ані Лорак:

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти