StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Божевільні російські пропагандисти побажали Вайкуле в'язниці і смерті

11 грудня 2023, 15:42
У пропагандистських росЗМІ Вайкуле поспішили назвати "племінницею фашиста, який був близький до Гітлера".
Вайкуле
Лайма Вайкуле знову отримала нападки від пропагандистів з РФ

Легендарна латвійська естрадна і кабаре-співачка Лайма Вайкуле, яка активно підтримує Україну і засуджує російський терор проти нашої країни, давно вже стала більмом на оці у російських пропагандистів.

Нещодавно Вайкуле оголосила про дати наступного музичного фестивалю Laima Rendezvous (26-28 липня 2024 року в концертному залі "Дзінтарі"), який традиційно проходить влітку в Юрмалі. Як відомо, у 2023 році захід мав благодійний характер ‒ заради допомоги українцям, які постраждали від війни.

Вайкуле

У пропагандистських росЗМІ Вайкуле поспішили назвати "племінницею фашиста, який був близький до Гітлера" і "русофобкою". За "поребриком" вирішили, що Вайкуле поспішила відкрити продаж квитків саме зараз, щоб скоріше зібрати гроші на допомогу ЗСУ.

відео дня

Крім того, Вайкуле вирішили пригрозити, що вона може отримати 20 років колонії в Росії за будь-яку допомогу Україні. А потім вже зовсім опустили до зовсім мерзенних речей - і завуальовано побажали співачці смерті. Зокрема, написали, що "будувати плани на 7 місяців вперед – занадто оптимістично для онкохворої зірки".

Вайкуле

Нагадаємо, раніше Лайма Вайкуле розкрила подробиці особливих стосунків із Софією Ротару - вона спростувала чутки про те, що між ними є конфлікт, через який Софія Михайлівна не бажає контактувати.

Також співачка розсекретила, де ховається Віра Брежнєва - фанати колишньої Віагри стурбовані тим, що вона і її сім'я зникли з інформаційного простору.

Раніше стало відомо, що Алла Пугачова прилітала в країну-агресор РФ, щоб попрощатися з близьким другом - модельєром Валентином Юдашкіним. Він помер після боротьби з онкологією.

Також стало відомо, що комік Юрій Гальцев, з яким гуморист Максим Галкін перестав спілкуватися через підтримку клоуном війни в Україні, ображається на Максима за те, що у того вистачило совісті не мовчати про злочини країни-агресора.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти