StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Без Насті: Потап один відсвяткував Різдво в Лондоні

26 грудня 2023, 21:34
Потап і Настя Каменських привітали шанувальників з Різдвом. Але чимало збили з пантелику шанувальників, оскільки були в цей день не разом.
Потап, Каменських
Потап на Різдво відправився в Лондон / колаж Главред, Instagram і скріншот з відео

У 2023 році українці вперше відсвяткували Різдво 25 грудня. Зі святом шанувальників привітав в тому числі і репер / продюсер Потап (Олексій Потапенко) - але, як зазвичай буває за останні місяці, він зробив це з-за кордону.

Крім того, він в черговий раз підігрів чутки про проблеми в своєму шлюбі з попспівачкою Настею Каменських. Все тому, що Різдво він святкував на самоті в Лондоні.

Потап опублікував фото, на якому він стоїть біля дерев'яних дверей, які прикрашені різдвяним вінком.

відео дня

"Не забувайте про багаті музичні традиції України, країни, відомої своїми душевними мелодіями і потужними голосами. Святкуємо Різдво, нехай гармонійні голоси і піднесені мелодії талановитих музикантів України перенесуть нас у світ тепла і радості", – сказав Потап.

678

Точно невідомо, де саме була Каменських на Різдво. Але вона опублікувала святковий знімок на тлі вбраної ялинки. Очевидно, артистка залишилася в своєму особняку.

"Merry Christmas Everyone. Бажаю миру на землі і в серці. Нехай у кожного з нас буде більше моментів для радості поруч з рідними і близькими людьми", – підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше український блогер Богдан Беспалов стверджував, що Настя Каменських і Потап розлучаються - нібито через невірність чоловіка.

"Зливаємо ексклюзив, якого ніде немає. Ми перші. Потап і Настя почали процес розлучення, але поки це приховують", – повідомив Беспалов.

Каменських на тлі скандалу заявила, що втратила голос і проходить лікування.

Беспалов посилався на якісь анонімні джерела, а також на якихось "котиків", які володіють інформацією. Блогер також звертає увагу на те, що після того, як Каменських поскаржилася на втрату голосу і скасувала свій концерт, вона буквально відразу ж співала наживо на одному з корпоративів.

Сам Потап чутки про розлучення з Каменських спростував категорично.

Проте, коли Настя Каменських дала в Києві перший великий сольний концерт після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, Потап його не відвідав.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти