StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потап зізнався, коли насправді планує повернутися в Україну

25 грудня 2023, 20:47
Новорічні свята сім'я музичного продюсера поки відзначає без нього.
Потап
Потап розповів про повернення в Україну / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap

З кінця жовтня український музичний продюсер і співак Потап знаходиться за межами України. Він виїхав у робоче відрядження та встиг побувати вже в декількох країнах.

Залишаючи Іспанію Олексій Потапенко, для тих, хто сильно обурений його частими відлучками за кордон під час війни, розповів, коли ж він планує повертатися в Україну.

Так у своєму блозі в Instagram, артист зізнався, що в його закордонному вояжі залишився останній пункт - Лондон. Сьогодні Потап зустрів там Різдво. Ймовірно, Новий рік він святкуватиме вже в рідній країні разом з дружиною.

відео дня

"За втомленим обличчям ховається вир зустрічей і відкриттів! Від Барселони з українськими представниками IT-індустрії до Валенсії з наповненим графіком, потім - Лондон і зустріч з представниками розважальної індустрії. Після цього повертаюся в Україну", - пише Потапенко.

Між тим його тривалий від'їзд, і той факт, що Настя Каменських відзначала Різдво Христове на самоті в Україні, дало новий поштовх чуткам про розлад в родині артистів.

Раніше Потап таємно покинув Україну - фотографії артиста з аеропорту розлетілися по всій мережі, після чого йому довелося виправдовуватися про цілі свого від'їзду.

Пізніше Потап з Іспанії розповів, за яких умов готовий захищати Україну на фронті. При цьому співак у спілкуванні з шанувальниками зазначив, що не шукає для себе, як для артиста, якогось особливого ставлення.

Інші новини про Потапа:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти