StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потап відреагував на чутки про розлучення з Каменських

31 березня 2023, 22:55
Музичний продюсер Потап прокоментував чутки про його розлучення зі своєю дружиною Каменських.
Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських / instagram.com/kamenskux

Український співак і продюсер Олексій Потапенко, відреагував на чутки про розлучення зі своєю дружиною, співачкою Анастасією Каменських.

Зокрема, скандал розгорівся після заяви українського блогера Богдана Беспалова, який повідав, що за його інсайдери - "котики" розповіли про те, що пара розлучається через зради продюсера.

За інформацією ТСН, музикант не став мовчати і прокоментував гучні заяви з вуст відомого блогера. Так, у своєму коментарі Rostyslove Production Потап сказав, чи правда те, що вони з Каменських вже не разом.

відео дня

"Ні, це фейк", – сказав Потап, відповідаючи на питання про розрив з дружиною.

Скріншот відповіді Потапа
Скріншот відповіді Потапа / ТСН

Нагадаємо, напередодні український блогер Богдан Беспалов на своєму однойменному YouTube каналі "злив" ексклюзив, який стосується зіркової пари-Насті Каменських та Олексія Потапенко (Потапа).

Зокрема, блогер повідомив, що пара таємно запустила процес розлучення. Причиною розпаду красивої зоряної пари нібито стала зрада Потапа. "Зливаємо ексклюзив, якого ніде немає. Ми перші. Потап і Настя почали процес розлучення, але поки це приховують", – повідомив Беспалов.

Сам блогер посилається на якісь анонімні джерела, а також на якихось "котиків", які володіють інформацією. Блогер також звертає увагу на те, що після того, як Каменських поскаржилася на втрату голосу і скасувала свій концерт, вона станцювала і заспівала наживо на корпоративі.

Крім того, раніше українська співачка Настя Каменських повідомила, що їй потрібна термінова медична допомога. Без належного догляду вона може втратити свій чудовий талант. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram. Захрипла Каменських у відеозверненні до шанувальників повідомила, що на її голосових зв'язках з'явилося новоутворення, яке заважає їй співати.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти