StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Без епатажу і кордебалету: Мадонна назвала головні правила свого дому

20 березня 2023, 20:23
Двоє рідних і четверо усиновлених дітей Мадонни виросли в особливій атмосфері, фрагментом якої поділилася співачка.
Мадонна
Мадонна перерахувала правила, яких вона і діти дотримуються вдома / instagram.com/madonna

Американська співачка Мадонна є не тільки поп-іконою, а й турботливою матір'ю. 64-річна артистка зараз виховує чотирьох неповнолітніх дітей, яких вона усиновила в Малаві (найстаршому - 18 років, молодшим - 11).

Сама Мадж виросла у великій родині, і питання материнства для неї завжди було делікатним - в дитинстві вона пережила психологічну травму через ранню смерть її матері. І хоч співачку багато хто засуджує за надмірну відвертість, епатаж і неналежну її віку поведінку, її діти почувають себе з нею максимально комфортно.

Нещодавно артистка на своїй сторінці в Instagram показала, як проводить з ними день: спершу сніданок, потім - танці і кінна прогулянка. Також вона оприлюднила правила, яких намагаються дотримуватися вона та діти вдома.

відео дня

Мадонна показала табличку, на якій було всього 5 пунктів: "1. Посміхайся. 2. Будь щасливий. 3. Слухай, що говорять інші. 4. Говори мовою доброти. 5. Радуйся тому, що маєш".

При цьому співачка позує в яскравому домашньому светрі, без макіяжу і фільтрів з абсолютно спокійним обличчям. Схоже час з дітьми дійсно приносить умиротворення в її бунтівну душу.

Мадонна
Мадонна перерахувала правила, яких вона і діти дотримуються вдома / instagram.com/madonna

Раніше в ЗМІ з'явилася нова версія причини, по якій розлучилися Ханде Ерчел і Керем Бюрсін - у всьому звинувачують розлучницю Демет Оздемір, нову партнерку "Серкана Болата".

Також іспанський футболіст Жерар Піке, якого нещодавно кинула Шакіра через його постійні зради, вперше прокоментував скандал, який розгорівся навколо їх розриву.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти