StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Заткнула маму за пояс: донька Мадонни засвітила зайвого в епатажній фотосесії

17 березня 2023, 03:05
Лурдес Леон вже довела всьому світу - вона ще покаже себе у всій красі в кращих традиціях її зоряної матері.
Лурд Леон
Лурдес Леон в напівпрозорій сукні похвалилася тілом / instagram.com/lourdesleon

26-річна Лурдес Марія Чікконе-Леон, первісток попдіви Мадонни, ввібрала в себе тягу до епатажу з молоком матері, і має всі шанси до років Мадж стати ще більшою іконою стилю.

А поки молода Леон живе своє найкраще життя і відривається, як може. Тим більше, що їй за це непогано платять. Лурдес - затребувана фотомодель, яка співпрацювала і з іменитими модними будинками з багаторічною історією, і з молодими даруваннями. Статус для доньки Мадонни не має значення, головне - щоб можна було показати свою харизму у всьому її первісному буйстві.

І чим божевільніше буде новий образ, тим краще. Нещодавно Лурдес побалувала шанувальників новими знімками, які з'явилися на її сторінці в Instagram. Що може статися поганого, якщо одна молода особа зустрінеться зі знаменитим візажистом та втиснеться в до непристойності облягаючу сукню?

відео дня

Відповідь: нова чаруюча фотосесія з Лурдес Леон у головній ролі. Модель позувала в приглушеному світлі в білій сукні, прозора тканина якої майже не приховує її форми, а лише підкреслює їх.

Цікавим акцентом також виявилися білі лінзи на очах Чікконе-молодшої. Вони надали її спокусливому образу відтінок, що розбурхує кров.

Раніше українська акторка і зірка першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина показала плоский животик і пограла сталевими кубиками преса в пікантному топі.

Також українська співачка MamaRika похвалилася разюче підтягнутою фігурою всього через тиждень після пологів, і поділилася своїм секретом стрункості для молодих мам.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти