StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чому розійшлися Ханде Ерчел та Керем Бюрсін: названо ім'я розлучниці

16 березня 2023, 11:07оновлено 16 березня 2023, 13:23
І в житті, і на екрані Еда Йилдиз та Серкан Болат здавалися ідеальною парою. Поки між ними не вклинилася інша турецька красуня.
Ханде Ерчел, Крем Бюрсін, Демет Оздемір
Ханде Ерчел і Керем Бюрсін розлучилися через Демет Оздемір - ЗМІ / imdb.com, instagram.com/demetozdemir

Шанувальники серіалу "Постукайся у мої двері" були у нестямі від захоплення, коли екранні "Еда і Серкан" стали парою і в житті. Керем Бюрсін та Ханде Ерчел закрутили бурхливий роман прямо на знімальному майданчику в 2021 році, і, здавалося, були шалено щасливі.

Проте вже навесні 2022 року пара оголосила про розставання: і Ерчел, і Бюрсін емоційно реагують на питання про колишніх коханих, і незмінно ухиляються від розповідей про те, що ж послужило причиною їх розриву.

У ЗМІ у всьому звинувачували два фактори: коли кіноказка закінчилася "Еда і Серкан" просто не зійшлися в побуті - складно двом молодим та затребуваним акторам вити сімейне гніздечко. Друга причина - божевільні ревнощі Ерчел, що, схоже, виявилося ближче до істини.

відео дня

Турецькі таблоїди поширюють таку версію подій: після завершення серіалу "Постукайся у мої двері" Керем Бюрсін прийняв пропозицію знятися в іншому романтичному проєкті, де його партнеркою повинна була стати турецька акторка Демет Оздемір. Ерчел почала лютувати від того, що її коханий буде крутити любов на екрані та зніматися у відвертих сценах з іншою красунею, тому влаштувала Бюрсіну сцену ревнощів, яка і стала останньою краплею у відносинах "Еди і Серкана".

В ЗМІ Демет і Керему приписували інтрижку, коли Бюрсін і Ерчел ще були у відносинах, але це ймовірно, лише чутки для створення більшого ажіотажу навколо майбутнього серіалу. Від ролі в якому, до слова, турецький актор все ж відмовився. І хоч Демет Оздемір і охрестили розлучницею фанати Ханде Ерчел, з 2020 року турецька акторка була у стосунках зі співаком Огузханом Кочем, за якого вийшла заміж у серпні 2022 року.

Демет Оздемір
Демет Оздемір називають розлучницею через розставання Ерчел і Бюрсіна / instagram.com/demetozdemir

Раніше стало відомо, що роман 59-річного американського актора Бреда Пітта з його 29-річною коханою Інес де Рамон вийшов на новий рівень - близьке оточення пари стверджує, що вони всерйоз планують завести спільну дитину.

Також 64-річна Мадонна підтвердила роман з 29-річним боксером і тренером її дітей Джошем Поппером - попікона показала пристрасні поцілунки з новим коханцем.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти