StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Неспокійне серце: Ді Капріо підозрюють у романі з супермоделлю Іриною Шейк

27 травня 2023, 13:08оновлено 8 червня 2023, 12:59
Леонардо Ді Капріо, який давно уславився "вічним холостяком", кілька разів зустрічали в одній компанії з моделлю з країни-агресора Іриною Шейк.
Ді Капріо, Шейк
Леонардо Ді Капріо та Ірина Шейк / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Легендарному голлівудському акторові Леонардо Ді Капріо (який нещодавно презентував на Каннському фестивалі свою нову роботу-фільм "Вбивці квіткового місяця"), приписують черговий роман – цього разу, щоправда, не з юною старлеткою, а з 37-річною супермоделлю з країни-агресора РФ Іриною Шейк. Як повідомляє портал Daily Mail, Ді Капріо і Шейк папараці "спіймали" разом.

Вони з'явилися в Каннах 22 травня на вечірці на честь дня народження іншої моделі − Наомі Кемпбелл. Актор не відходив від росіянки весь вечір і приділяв їй особливу увагу. А за кілька днів до світського заходу Шейк прийшла на прем'єру вищевказаного фільму "Вбивці квіткового місяця" Ді Капріо, а потім залишилася на банкет після сеансу.

До слова, в активі Шейк були довгі стосунки з іншою голлівудською мегазіркою – актором і режисером Бредлі Купером (у них навіть є спільна донька).

Леонардо Ді Капріо особисте життя

Нагадаємо, раніше Леонардо Ді Капріо розлучився зі своєю подругою, з якою він був разом 4 роки - Каміллою Морроне.

Вже наприкінці серпня його помітили на півдні Франції біля елітного нічного клубу в компанії Українки блогера і студентки Лондонської бізнес-школи Марії Берегової і старого друга, зірки трилогії "Людина-павук" Тобі Магуайра.

Потім Ді Капріо застали під час романтичної зустрічі з відомою моделлю Джіджі Хадід.

Наприкінці грудня 2022 року Ді Капріо папараці помітили в компанії 23-річної актриси Вікторії Ламас. Вони разом ходили в голлівудські Ресторани. А потім провели новорічні свята на яхті біля острова Сен-Бартелемі в Карибському морі.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти