StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Берези і засніжена тундра: будинок Dior оскандалився через російські мотиви в новій рекламі

29 листопада 2022, 11:43
Легендарний будинок високої моди Christian Dior опинився в центрі скандалу через натяки на російську культуру в новій рекламній кампанії.

Діор, Росія
Будинок Dior оскандалився через російських мотивів в новій рекламі / Колаж фото Instagram будинку Dior

Легендарний будинок високої моди з Франції Christian Dior випустив вкрай дивну рекламну кампанію, явно натхненну країною-агресором, Росією, і її культурним кодом. В описі до свіжих знімків в Instagram представники будинку досить прозоро і товсто натякнули, що на фото моделі відображені нібито на тлі тундри.

"Вирушайте разом з Dior в тундру в ці святкові дні і відкрийте для себе пронизливі силуети з колекції Dior Cruise 2023 від Марії Грації К'юрі. Білі мереживні сукні і культові моделі, такі як жакет Bar, поєднуються з спокусливими аксесуарами, такими як сумка Dior Book Tote і сережки Dior Tribales, які складають мрійливу колекцію речей", - йдеться у підписі до фото

Діор, Росія

На знімках і на відео відображені дівчата-моделі на тлі беріз і снігу. Причому всі вони одягнені в мереживні сукні, взуті в чоботи з високими халявами, а в руках тримають мереживні хустки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що відомий путініст-співак Філіп Кіркоров вирішив особисто підтримати окупантів, які вбивають українців. Він вирушив до Криму з концертом для окупантів.

Кіркоров особисто покликав на свої концерти військових, які заліковують поранення в кримських госпіталях. Однак він не розповів, як саме пораненим окупантам пробратися через натовп фанаток Кіркорова і потрапити на концерти.

Нагадаємо, раніше прес-секретаря президента країни агресора Дмитра Пєскова Тетяна Навка говорила, що якщо спортсмени раніше служили або вміють тримати зброю в руках, то вони можуть бути корисні на війні в Україні і їх будуть посилати на фронт.

"Якщо спортсмен проходив військову кафедру, якщо він вміє і може бути корисним, то чому б і ні. Але просто так огульно брати хлопців, які ніколи в житті в руках не тримали зброю, які не вміють битися, то тут потрібно подумати. Спортсмену ворожнечу. Але є такі хлопці, які цілком могли б захистити", – підсумувала вона.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти