StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Берегли історію, але нас там не шкодували": літня російська актриса виправдала війну в Україні

11 травня 2023, 14:25оновлено 11 травня 2023, 14:58
Олена Яковлєва висловилася з приводу загарбницької війни Росії проти України.
1683803845-5079.jpg
Олена Яковлєва. Фото "Смотрим"

61-річна російська актриса театру і кіно Олена Яковлєва виправдала загарбницьку війну Росії проти України, а також прокоментувала "українську пропаганду", забувши про цілий мозкопральний цех, який багато років працює в Росії.

На думку артистки, "пропагандистські" настрої стали спостерігатися в суспільстві ще задовго до нападу Росії на Україну, пише runews.24.

Як приклад вона згадала, що багато людей спеціально почали спілкуватися українською мовою з тими, хто говорив російською. Актриса має на увазі українців, які захотіли розмовляти своєю рідною державною мовою.

відео дня

Стара артистка зазначила, що подібні випадки відбувалися на знімальному майданчику, а також під час відвідування нею Києва. Наприклад, продавець відмовився продавати актрисі картину через те, що вона була російською.

"Ми берегли історію українського народу, але нас там не шкодував ніхто", — сказала актриса в програмі шоу "Емпатія Манучі".

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України зібрали доказову базу проти відомого актора з країни-агресора РФ Володимира Машкова, підтримує агресивну політику диктатора Путіна і виправдовує повномасштабне вторгнення російської армії. Про це в понеділок, 8 травня, повідомляється на офіційному сайті відомства.

Раніше литовська актриса театру і кіно, а також телеведуча Інгеборга Дапкунайте вирішити покинути терористичну Росію, яка напала на мирну Україну і щиро пошкодувала, що не зробила цього раніше.

Стало також відомо, що дочка російської співачки Алли Пугачової, яка відкрито засудила військове вторгнення Росії в Україну Крістіна Орбакайте, збиратися покинути свою терористичну батьківщину.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти