StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Урганта визнали іноагентом, той відповів

6 серпня 2022, 00:07
Іван Ургант хльостко відповів державній машині.
Іван Ургант
Іван Ургант / instagram.com/urgantcom/

В ході зборів групи з розслідування антиросійської діяльності у сфері культури (ГРАД) в Росії, яка почала війну проти України, Івана Урганта внесли до списку так званих агентів іноземного впливу.

Сам артист негайно відреагував на" нове призначення " і написав великий пост у своєму телеграм-каналі.

В одному з абзаців, розслідувальну групу, що займається виявленням іноагентів, він закликав перейменувати в гівно. "Так як абревіатура ГРАД не повністю відображає той гігантський обсяг роботи, з яким доведеться зіткнутися, вношу пропозицію перейменувати групу розслідування антиросійської діяльності в групу виявлення ворогів нашого суспільства", - зазначає він.

відео дня

читайте такожАктор "Сватів" може замінити Урганта в популярному новорічному фільмі

Артист додав, що уважно ознайомився з відеоматеріалами першого засідання групи розслідування антиросійської діяльності у сфері культури і "хоче посприяти плідній роботі групи і внести кілька раціональних пропозицій".

Також, в якості гімну групи він запропонував використовувати пісню Ярослава Євдокимова"Фантазер".

Нагадаємо, раніше російський шоумен і актор Іван Ургант став предметом цькування пропагандистських росЗМІ через його антивоєнних висловлювань. В кінці лютого артист пішов у творчу відпустку і нібито відправився в Ізраїль, де має громадянство з 2018 року.

Всі телепроекти Урганта поки заморожені. Сукупність цих факторів стало благодатним грунтом для різних пліток. Одна з них, поширювана режисером-путіністом Едуардом Бояковим, зачепила шоумена сильніше за інших, і він вирішив відповівши кривдникові і всім пліткарям в одній особі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти