StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Барбі-маму" Періс Хілтон захейтили за незграбні фото з сином

18 липня 2023, 13:10
7325
Привітання Фенікса Хілтон Реума з Днем народження обернулося для Періс черговим скандалом.
Періс Хілтон з сином
Періс Хілтон критикують за постановочні фото з сином-немовлям / колаж: Главред, фото: instagram.com/parishilton

У січні 42-річна світська левиця Періс Хілтон вперше стала мамою. Незадовго до цього вона вийшла заміж за бізнесмена Картера Реума. Такий різкий перехід від амплуа вічної тусовщиці, яким Періс володіє з юності, до зразкової мами і дружини, дивує багатьох її шанувальників і ненависників.

Останнім не віриться, що Фенікс Беррон Хілтон Реум, якого світська левиця чекала з таким нетерпінням, не є черговим капризом або модним аксесуаром в житті Періс.

Вони критикують світську левицю, як маму. Наприклад, днями крихітці Феніксу виповнилося 6 місяців. На своїй сторінці в Instagram Хілтон опублікувала серію фото з сином, і написала зворушливе повідомлення: "Ця Барбі - мама. Моєму малюкові Феніксу сьогодні 6 місяців. Він мій світ і робить моє життя таким наповненим сенсом. Не можу дочекатися всіх чарівних спогадів, які ми створимо разом! Мама любить тебе дуже сильно, янголятко".

відео дня

Більшість шанувальників розчулилося цим зізнанням. Інші стали критикувати "Барбі-маму", мовляв по фото видно, що на руки Фенікса Періс бере виключно щоб зробити гарне фото: "Мені одній здається, що їй незручно його тримати... Наче це трапляється нечасто...", "Дуже дивно! Щось не так 100%. Фотографії дуже постановочні", "Готовий битися об заклад, вона бере його тільки для фотографій, ха-ха", "Тепер ми всі знаємо, що це не її дитина" і т. д.

Раніше державний діяч, дипломат і міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вперше заговорив про своє нове кохання - піарницю та співзасновницю видавництва "Книголав" Світлану Павелецьку.

Також нові подробиці про загадкового коханця розкрила українська співачка, модель, волонтерка і зірка Playboy Даша Астаф'єва. Нові стосунки зав'язалися у артистки на початку повномасштабної війни.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти