StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дмитро Кулеба вперше заговорив про своє нове кохання

17 липня 2023, 00:38
Незважаючи на те, що Світлана Павелецька з'явилася в його житті досить давно, до розмов про життя з нею міністр підходить вкрай обережно.
Дмитро Кулеба, Світлана Павелецька
Дмитро Кулеба розповів, як Світлана Павелецька вмовила його взяти третього пса / колаж: Главред, фото: instagram.com/dmytro_kuleba, instagram.com/paveletskaya_svitlana

Українська піарниця та співзасновниця видавництва "Книголав" Світлана Павелецька у квітні 2023 року підтвердила роман з державним діячем, дипломатом і міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою, який їм приписували ще наприкінці 2021 року, коли чоловік був одружений.

З тих пір Павелецька час від часу ділиться з шанувальниками яскравими моментами життя з Кулебою. Сам міністр про свої почуття до нової обраниці в публічному просторі раніше не говорив.

Лише недавно, в інтерв'ю для СТБ, він згадав Світлану - коли розповідав про те, як на початку повномасштабної війни в його родині з'явився третій пес на прізвисько Марік, врятований з Маріуполя.

відео дня

Дмитро Кулеба, у якого на той момент вже було два пса, Густав і Бенджі, не планував заводити ще одного вихованця. Його знайшла Павелецька.

"Ніхто не планував третього собаку, але Свєта побачила в Instagram пост про врятованих собак із Маріуполя, і ми взяли цього французького бульдога", - розповів політик.

Раніше Андрій Хветкевич, фотограф, дайвер і учасник романтичного реаліті-шоу Холостячка зі Златою Огнєвіч, після весілля з бойфрендом Феліпе заявив, що готується стати батьком.

Також український шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко розповів, чому все ще неодружений у 36 років, а також розповів, що в романтичних стосунках викликає у нього депресію.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти