StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Віддала все, що було": зрадниця Лоліта на межі злиднів

27 березня 2024, 10:11
Лоліта скаржиться, що у неї почалися серйозні фінансові проблеми через "скасування".
Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська ниє про безгрошів'я / колаж: Главред, фото: instagram.com/lolitamilyavskaya/

Після участі в "голій" вечірці Насті Івлєєвої, зрадниця Лоліта Мілявська, яка родом з України, але живе і працює в країні-окупанті Росії, зіткнулася з великими проблемами.

Уже кілька місяців путіністка не давала концертів, але, як вона сказала росЗМІ, фінансово допомогла сім'ям постраждалих після теракту в "Крокус Сіті Холі".

відео дня

За словами співачки, її колектив не отримує вже два місяці зарплату. Лоліта зізналася, що перестала переказувати їм гроші, оскільки інакше їй нема на що буде утримувати літню матір і єдину дочку.

"Виплатила все, що в мене було за розкладом. Повернула гроші всім клієнтам за корпоративи, виплатила всьому колективу. Але далі я маю думати про свою сім'ю. Тож від скасування концертів найбільше втратив мій колектив, тому що я платила зарплату, на яку утримувалися сім'ї", - повідомила Мілявська.

Також Лоліта сказала, що зараз у неї пенсія в 23 тис. рублів. Водночас минулого року вона сплатила щонайменше 10 млн кривавих російських рублів податків.

Хто така Лоліта Мілявська

Лоліта Мілявська - естрадна співачка, акторка, телеведуча, режисерка і продюсерка українського походження, яка у військовому нападі РФ на Україну підтримала країну-терориста Росію.

Лоліта Мілявська - останні новини по темі

Зазначимо, Лоліта Мілявська навідріз відмовилася відвідувати окупований Донбас, бо не хоче виглядати так, ніби готова повернути прихильність глядачів і Кремля будь-яким способом після участі в "голій" вечірці Івлєєвої.

А також зрадниця Лоліта нещодавно відвідала прес-сніданок каналу МУЗ-ТВ, де розповіла, що повертається на екрани. Влітку путіністка проведе премію разом з іншими любителями Путіна.

Читайте більше про Лоліту:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти