StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"На злочинницю чекає в'язниця": Лоліта замішана в шахрайській афері

8 квітня 2024, 09:53
Зрадниця Лоліта потрапила в новий скандал і тепер на шахрайку, яка втягнула співачку в аферу, чекає в'язниця.
Лоліта Мілявська
Лоліта розповіла, як використовують її ім'я / колаж: Главред, фото: t.me/lolitamilyavskaya

Путіністка Лоліта Мілявська, яка родом з України, але живе в країні-окупанті та підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, розповіла, що її ім'я використовують у шахрайських схемах.

На своїй сторінці в Telegram артистка побажала в'язниці бізнесвумен, яка заробляла гроші на її імені. Як з'ясувала Лоліта, московська бізнесвумен Марія рекламує у себе на сторінці інвестиційні схеми, які допомагають усім охочим поліпшити фінансове становище і примножити капітал.

відео дня

Якщо вірити підприємниці, її послугами скористалася, зокрема, Лоліта. Виявилося, що це брехня, як стверджує сама співачка.

"Змушена вас попередити про існування якоїсь Маші. Люди, якщо взагалі вам "не терпиться" розлучитися з грошима, керуючись "закликом відомих людей", потрудіться перевірити інформацію, тільки на офіційних сторінках артиста. Я попередила, і не каже, що повірили шахраям відразу. А на "Машу" чекатиме куточок, я сподіваюся", - заявила Мілявська.

Путінська Лоліта попередила шанувальників
Путіністка Лоліта попередила шанувальників / фото: скрін t.me/lolitamilyavskaya

Хто така Лоліта Мілявська

Лоліта Мілявська - естрадна співачка, акторка, телеведуча, режисерка та продюсерка українського походження, яка у військовому нападі РФ на Україну підтримала країну-терориста Росію.

Лоліта Мілявська - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Лоліта розповіла, що після "голої" вечірки Насті Івлєєвої залишилася фактично без роботи, від чого постраждала не тільки вона, а й її колектив.

А також Лоліта заявила, що "відмивання гріхів" у стилі Філіпа Кіркорова - пара концертів на окупованих територіях України перед загарбниками з країни-агресора - вона вважає неприйнятним.

Читайте більше про Лоліту:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти