StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Алла Пугачова показала, як танцює під українську народну пісню

4 березня 2024, 11:38
Примадонна змусила недоброзичливців із країни-окупанта тремтіти від люті й обурення.
Алла Пугачова
Алла Пугачова влаштувала свято під українську пісню "Ой на горі два дубки" / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey

Ледве хейтери Алли Пугачової та її сім'ї заспокоїлися після виходу в артистки нової пісні, Примадонна вирішила їх "добити" новим щасливим відео, яке з'явилося в її блозі в Instagram.

3 березня виявилося для артистки подвійним святом: день виходу першої за багато років нової пісні, і День жовтих квітів - урочистість, присвячена початку весни, яку Пугачова придумала сама не один десяток років тому. Обидві ці події вона відсвяткувала з розмахом.

Так артистка показала, як пританцьовує на яхті в ніжному кежуал-образі - світла джинсова куртка, біла футболка, тонке сяюче намисто і нюдовий макіяж з акцентом на посмішку. Яку Пугачова, до речі, невтомно демонструвала в камеру.

відео дня

Варто зазначити, що вона та її друзі гуляли під українську народну музику - пісню "Ой на горі два дубки". "Круто відгуляли "Першу Неділю Весни"! Дякую всім за квіти, за привітання і щоденну радість від моїх вірних шанувальників, живемо далі. Не турбуйтеся про мене!!!" - пише Алла Пугачова під роликом.

Дивіться відео, на якому Алла Пугачова танцює під "Ой на горі два дубки":

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, автор пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю родиною. 18 вересня 2022 року у своєму Instagram Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ з проханням включити її до списку "іноагентів". Її чоловік Максим Галкін вже внесений до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Раніше чоловік Примадонни, комік Максим Галкін, показав романтичне фото артистки з незвичайного ракурсу. Пугачова не бачила, що її знімають, через що кадр вийшов дуже живим і природним.

Іншим знімком Алли Борисівни поділився український журналіст Дмитро Гордон. Він знявся зі співачкою в Києві в стильних ретро-луках, гідних обкладинки модного глянцю.

Інші новини про Аллу Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти