StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Оголосила весну та показала чесні зморшки: Пугачова поділилася рідкісним кадром

3 березня 2024, 12:23
Примадонна підтримала багаторічну традицію і відмовилася заради неї від ретуші.
Алла Пугачова
Алла Пугачова показала фото без ретуші / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey

Алла Пугачова багато років тому самостійно заснувала свято жовтих квітів, яке відзначається в першу неділю березня. У країні-окупанті вона до війни влаштовувала з цього приводу вечірки у своєму підмосковному замку Грязь - Алла Борисівна виходила на балкон і урочисто "дозволяла" весну. Традиційно гості обдаровували господиню та обмінювалися між собою жовтими тюльпанами.

Цього року співачка вирішила не порушувати традицію, і у своєму блозі в Instagram оголосила про початок весни і свята жовтих квітів для шанувальників. Водночас Пугачова побажала всім миру та сил.

"Перша неділя весни. Свято жовтих квітів. Не здавайтеся! Не падайте духом! Мир вашому дому!" - написала Примадонна.

відео дня

Як вона відзначатиме свято власного винаходу, артистка уточнювати не стала. Зате показала нове селфі, на якому похвалилася не тільки стильним луком, а й природними зморшками навколо очей. Пугачова не стала маскувати їх ретушшю, адже вони з'явилися від щирих посмішок.

Алла Пугачова
Алла Пугачова показала фото без ретуші / instagram.com/alla_orfey

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, автор пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю родиною. 18 вересня 2022 року у своєму Instagram Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ з проханням включити її до списку "іноагентів". Її чоловік Максим Галкін вже внесений до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Раніше чоловік Примадонни, комік Максим Галкін, показав романтичне фото артистки з незвичайного ракурсу. Пугачова не бачила, що її знімають, через що кадр вийшов дуже живим і природним.

Іншим знімком Алли Борисівни поділився український журналіст Дмитро Гордон. Він знявся зі співачкою в Києві в стильних ретро-луках, гідних обкладинки модного глянцю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти