StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Олександр Пономарьов показав рідкісне фото дорослої доньки від Олени Мозгової

21 березня 2023, 00:10
Євгенія стала для Пономарьова первістком, і артист дуже прив'язаний до своєї красуні-дочки.
Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов показав, як зараз виглядає його донька Євгенія / instagram.com/ponomaryovoleksandr

Український співак, Народний артист України Олександр Пономарьов порадував шанувальників рідкісним контентом на своїй сторінці в Instagram - показав фотографії своєї дочки Євгенії. Сьогодні дівчині виповнилося 25 років, з чим зірковий батько її і привітав.

Пономарьов показав зворушливий колаж їх його знімків з Євгенією - від дитинства до наших днів. Дівчина виросла високою і стрункою блондинкою, яка перейняла від батьків кращі риси.

Мамою Євгенії є український продюсер Олена Мозгова, яка також не забула поздоровити доню з важливою датою: "Моє Сонечко, моя Євгенія! З Днем народження, моя Красуне! Будь щаслива! Ти виросла дуже достойною, шляхетною Людиною. Ти красива і внутрішньо і зовні, а це велика рідкість. Не розгубити це в собі. Дуже за тобою скучила… Люблю тебе. Навжди і безумовно".

відео дня

Пономарьов виявився трохи менш багатослівним, але від цього не менш щирим. Він також написав дочці вкрай тепле побажання: "Моїй Євгенії сьогодні 25! Ого! Многая і Благая Літа, здоровою, щасливою і з Божим благословенням ! ❤️".

Олександр Пономарьов з дочкою Євгенією
Олександр Пономарьов показав, як зараз виглядає його дочка Євгенія / instagram.com/ponomaryovoleksandr

Раніше стало відомо, що 36-річна американська акторка, співачка і світська левиця Ліндсі Лохан чекає первістка від чоловіка, арабського фінансиста Бадера Шаммаса.

Також про поповнення в родині заговорив 82-річний італійський дизайнер одягу і засновник однойменного бренду Роберто Каваллі - його молода подруга подарувала йому шосту дитину, яку художник моди назвав на честь загиблого батька.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти