Ахтем Сеітаблаєв уперше розповів про смерть батька

3 жовтня 2024, 16:25
61
Відомий артист перестав приховувати свою сімейну трагедію.
Ахтем Сеітаблаєв
Ахтем Сеітаблаєв новини - Ахтем Сеітаблаєв розповів про окупацію Криму і смерть батьків / колаж: Главред, фото: instagram.com/akhtemseit

Батьки українського актора, режисера і воїна ЗСУ кримськотатарського походження Ахтема Сеітаблаєва, жили в Криму, і навіть після російської окупації відмовилися залишати рідні краї. Їх родини були жертвами радянської депортації, і змогли повернутися до Криму лише коли Ахтем закінчив школу.

Тож після 2014 року, коли артист пропонував мамі й татові виїхати, то завжди отримував рішучу відмову. "Вони відповідали: "Сину, ми не для того приїхали, щоб знову виїжджати. Нехай їдуть вони", - розповів Сеітаблаєв у недавньому інтерв'ю для Oboz.ua.

У ньому ж він уперше згадав, що втратив обох батьків. "Їх, на жаль, вже немає", - каже артист.

відео дня

Про смерть матері Ахтема Сеітаблаєва, Субіє Налбантової, педагога, акторки та співачки, стало відомо в липні 2021 року. Про те, що він втратив батька, артист раніше не згадував.

Хто такий Ахтем Сеітаблаєв?

Ахтем Сеітаблаєв - український актор і режисер кримськотатарського походження. Заслужений артист АР Крим. Ведучий військово-патріотичного ток-шоу "Хоробрі серця" на телеканалі 1+1. Походить із сім'ї депортованих кримських татар. 25 лютого 2022 року, у перші дні російського вторгнення в Україну, записався до лав ЗСУ, повідомляє Вікіпедія.

Фхтем Сеітаблаєв
Хто такий Ахтем Сеітаблаєв / інфографіка: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український комік і зірка "Кварталу 95" Юрій Ткач поскаржився на проблеми в шлюбі, через які, за його словами, його сім'я "практично дійшла до дна".

Також син Діми Коляденка, музикант Пилип Коляденко, зізнався, що вже давно одружений, і розкрив подробиці про шлюб і свою непублічну обраницю.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти