StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"А що вона повинна говорити": стало відомо, чому Ротару мовчить про війну

1 грудня 2022, 11:43
Руслан Квінта прокоментував рішення Софії Ротару не говорити про війну.
Софія Ротару
Софія Ротару / instagram.com/sofiarotaru.officia

Відомий продюсер і композитор Руслан Квінта розповів про те, чому Софія Ротару мовчить про війну і не робить гучних заяв.

"Софія Михайлівна дуже скромна людина, така, як і я. Вона не любить давати інтерв'ю, і я теж не люблю це робити, не любить зніматися в програмах, я – теж. Ми схожі", - цитує Квінту Kp.ua.

Він також додає, що йому не потрібно, щоб про нього всі говорили і всі знали, адже це не сенс його життя. "Сенс життя - це коли ти підеш з цього життя, щоб про тебе говорили тоді. Зробити що-небудь таке, щоб люди тебе потім ще згадували і згадували. А не думати зараз: а написали де-небудь про мене або не написали", - додає продюсер.

відео дня

"Софія Михайлівна така ж. Її непублічність... а що вона повинна говорити? Вона говорить музикою і піснями, як і я", - вважає він.

Нагадаємо, раніше російська телеведуча Ангеліна Вовк обрушитися з критикою на українську співачку Софію Ротару.

В ефірі ростб вона заявила, що Ротару не просто підтримує Україну, а й нібито надає фінансову допомогу Збройним силам України.

"Мені було страшно дізнатися, що вона спонсорує цих людей, які бог знає що зараз творять з росіянами. Там же дуже багато росіян! Як їх вбивають безжально, як їх катують. Я цього не розумію, просто не розумію!",- закотила істерику телеведуча, але чомусь промовчала, що саме Росія вторглася в Україну.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти