StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

64-річна Мішель Пфайффер показала обличчя без макіяжу і ретуші: "Щаслива, щаслива я"

6 липня 2022, 18:41
"Подружка Тоні Монтани" і досі може підкорити красою будь-кого.
64-річна Мішель Пфайффер показала обличчя без макіяжу і ретуші: 'Щаслива, щаслива я'
Мішель Пфайффер без макіяжу - як виглядає акторка зараз / instagram.com/michellepfeifferofficial

Голлівудська акторка Мішель Пфайффер, відома завдяки ролям у фільмах Обличчя зі шрамом, Іствікські відьми, Зоряний пил і Малавіта, подає шанувальникам чудовий приклад правильного ставлення до свого тіла і віку.

Так, досить успішна актриса в свої 64 роки продовжує активно зніматися, так як впевнена, що її найкраща роль ще попереду. І хоч популярність їй принесли ролі фатальних красунь, до своєї зовнішності і до вікових змін Пфайффер відноситься досить легко.

Артистка підтримує тренд на натуральне старіння, і вільно викладає в соціальні мережі побутові знімки без ретуші і макіяжу. Нещодавно на її сторінці в Instagram з'явилося фото артистки з її двома сестрами - Діді і Лорі, які також вибрали для себе акторську кар'єру.

відео дня

Дивлячись на знімок і не скажеш, що Мішель старше сестер на 6 і 7 років. Жінки виглядають принаймні однолітками. Вони з посмішками позують без укладок, косметики і фотошопу, демонструючи свою натуральну красу.

У компанії сестер Пфайффер відзначила День незалежності США: "Немає кращого способу провести 4 липня, ніж в компанії моїх двох вродливих і чудових сестер. Щаслива, щаслива я. Сподіваюся, у вас теж був чудовий день ❤️", - написала в коментарі під фото акторка.

64-річна Мішель Пфайффер показала обличчя без макіяжу і ретуші: 'Щаслива, щаслива я'
Мішель Пфайффер без макіяжу - як виглядає актриса зараз / instagram.com/michellepfeifferofficial

читайте такожБрітні Спірс без бюстгальтера показала, як проводить медовий місяць з молодим чоловіком

Раніше в мережі з'явилася запаморочлива обкладинка нового альбому співачки Бейонсе, на якому 40-річна мати трьох дітей зображена, сидячи верхи на небесному голографічному коні практично оголеною.

Не посоромилася показати себе і 74-річна мама Ілона Маска, канадська модель південноафриканського походження, дієтолог і письменниця Мей Маск. Вона поділилася знімком в бікіні без ретуші.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти