StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

43-річний Маколей Калкін одружився на матері своїх дітей - ЗМІ

13 грудня 2023, 22:48
690
Бренда Сонг і зірка "Один вдома" разом з 2017 року, і ростять двох малюків.
Бренда Сонг, Маколей Калкін
Бренда Сонг і Маколей Калкін стали законними подружжям / колаж: Главред, фото: instagram.com/brendasong

Американський актор і музикант Маколей Калкін 2 грудня отримав іменну зірку на голлівудській Алеї слави. У такий знаменний для артиста момент його прийшли підтримати сім'я, колеги по фільму "Один вдома" та близькі друзі.

Однак головним гостем на святі життя Калкіна виявилася його кохана - модель і акторка Бренда Сонг. Разом з собою вона привела двох синів від актора, Дакоту (2.8 роки) і Карсона (1 рік).

У промові, яку Маколей виголосив на відкритті іменної зірки, він зворушливо зізнався Бренді в коханні: "Ти абсолютно все. Ти мій чемпіон. Ти не тільки найкраща жінка, яку я коли-небудь знав, ти найкраща людина, яку я коли-небудь знав. Ти дала мені мету в житті і подарувала мені сім'ю. Після народження двох наших хлопчиків ви стали трьома моїми найулюбленішими людьми". Обидва партнери ледве змогли стримати сльози.

відео дня

Однак це, мабуть, не єдина зворушлива промова від актора, яку Сонг чула останнім часом. На своїй сторінці в Instagram артистка поділилася знімком з церемонії чоловіка, на якому можна розглянути, що на її безіменному пальці красується дві каблучки. Першу, обручку, Калкін підніс їй у січні 2022 року після 5 років разом.

Друга імовірно з'явилася недавно - таблоїди припускають, що Маколей і Бренда могли таємно одружитися. Самі знаменитості ці чутки не коментують.

Раніше інсайдери розповіли, що зараз відбувається з важкохворим Брюсом Віллісом та його родиною. Разом вони переживають зміни, пов'язані з лобно-скроневою деменцією Міцного горішка.

Також шанувальники Брітні Спірс знайшли пояснення її диким танцям та дивній поведінці - все це нагадує симптоми рідкісного психічного розладу, який міг виникнути у співачки після років прийому психіатричних препаратів з примусу її батька.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти