"Розбився об скелі": трагічно загинув автор знаменитого саундтреку до серіалу Бригада

16 лютого 2020, 20:47
В Австралії загинув композитор і музикант Андрій Іванов - учасник проекту Triplex. Його дружину вдалося врятувати.
Трагічно пішов з життя музикант Андрій Іванов / Фото Газета.ру
Трагічно пішов з життя музикант Андрій Іванов / Фото Газета.ру

У ніч на неділю, 16 лютого, в Австралії трагічно загинув російський діджей і композитор Андрій Іванов - один із творців музичного проекту Triplex і саундтреку до популярного у 2000-х телесеріалу "Бригада".

Як повідомив російський продюсер і телеведучий Михайло Козирєв на своїй сторінці в Facebook, Іванов загинув в Австралії.

"Андрій Іванов загинув. Потонув сьогодні в Австралії. Забрало океаном біля пляжу Бонді Біч у Сіднеї. Розбився об скелі. Дружину Юлю вдалося врятувати, а Андрюху — ні", — зазначив Козирєв.

"Розбився об скелі": трагічно загинув автор знаменитого саундтреку до серіалу Бригада

Телеведучий також опублікував пост, в якому показав одну з найзнаменитіших робіт Іванова.

"Triplex - "Собака Баскервілів". МДМ, MaxiDance, травень 1997. Дивом збереглася зйомка. По-моєму, це перше виконання треку, який вже зірвав ефір Радіо Maximum. Подивіться на Андрія Іванова. Сьогодні його не стало... R. I. P", - написав Козирєв.

Однак, найбільшу популярність йому принесла робота над саундтреком до телесеріалу "Бригада". Тоді композитор та діджей працював у складі Triplex, які записували саундтреки до фільмів і телесеріалів початку 2000-х.

Також спільно з фінською рок-групою Apocalyptica проект записав саундтрек до фільму "Бій з тінню".

Андрію Іванову було 47 років. У 1992 році він заснував проект електронної музики Triplex. На початку 2000-х проект отримав популярність завдяки запису саундтреків до таких фільмів і серіалів, як "Колекціонер", "Бій з тінню" і "Бригада".

Раніше писав Главред, що в Псковській області Росії сталося страшне смертельне ДТП на трасі Санкт-Петербург − Невель лоб в лоб зіткнулися приватний мікроавтобус Mercedes і великовантажний автомобіль Volvo. В результаті аварії загинули вісім чоловік, ймовірно громадян України. Мікроавтобус на українських номерах рухався у напрямку до Києва. ДТП сталася вночі 13 лютого на території Пустошкинского району біля села Руда. Бус, зареєстрований в Україні, виїхав на зустрічну смугу і врізався в вантажівку.

Також відзначимо, грузинські рятувальники у вівторок, 11 лютого, знайшли тіло туриста з України, якого накрила лавина на горі Тетнульд поблизу міста Местія. За інформацією, п'ятеро українців напередодні каталася на лижах в горах в районі міста Местія, і один з них - Євген Щекотин - не повернувся до місця проживання, після чого почалися його пошуки, повідомили в українському МЗС.

Також нагадаємо, 26 січня легенда НБА Кобі Брайант разом з 13-річною дочкою розбився в Лос Анджелесі в авіакатастрофі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти