Суддя МастерШеф Мартиновська розповіла про сварки з коханим

15 жовтня 2024, 20:19
324
Ользі Мартиновській раніше приписували роман із Володимиром Ярославським.
Ольга Мартиновська
Ольга Мартиновська новини - Ольга Мартиновська розкрила подробиці нових стосунків / колаж: Главред, фото: instagram.com/olga_martynovska

Українська шеф-кухар і суддя кулінарного проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська восени минулого року розсекретила, що знайшла давно забуте почуття закоханості. Нового обранця вона назвала "джек-потом".

Проте і в їхньому раю час від часу буває грім. У цьому Мартиновська зізналася в коментарі для Люкс ФМ.

Руслан (так звуть обранця Ольги) вже встиг узяти участь у кількох дуже гучних розмовах з коханою. Утім, це відбувалося з питань, які можна було вирішити змістовною бесідою, зазначає шеф-кухар.

відео дня

"Звісно були конфлікти, непорозуміння та невдоволення. Але це все такі побутові речі, які розмовою вирішуються. Треба домовлятися. Це здорова розмова й рішення", - поділилася Ольга.

Також вона розповіла, що більше не планує ставати матір'ю: у неї вже є дитина від попередніх стосунків, а також непростий емоційний багаж.

"Думала, що встигну до 35. І зараз мені 35, але я не встигла, як планувала. Боженька, мабуть, бачить це інакше. А далі, чесно, не хочу. Ще й досвід бути мамою-одиначкою. Ті, хто його мають, мене зрозуміють. Він непростий. Хочеться вже якогось часу для себе", - каже Ольга Мартиновська.

Що таке МастерШеф?

МастерШеф - кулінарне реаліті-шоу, що з'явилося в серпні 2011 року на телеканалі СТБ, українська адаптація шоу MasterChef. У рамках проєкту 20 осіб змагаються у своїх кулінарних здібностях. Переможець отримує грошовий приз і право навчатися в престижній французькій кулінарній школі Le Cordon Bleu, повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що через рік після розлучення Анна Трінчер почала збиратися на "Холостячку". Українська співачка зізналася, чим її приваблює романтичне реаліті-шоу.

Також Віталіна Ющенко показала, який зараз вигляд має Андріана - 15-річна онука третього президента України, яку мама ніжно називає "маленьким пташеням".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти