"Дивно, але всі б повірили": подруга Могилевської розкрила цікавий факт про її доньок

15 жовтня 2024, 15:08
136
Лада Лузіна розповіла, як материнство змінило артистку, і за яких обставин та зустріла свого загадкового чоловіка.
Наталя Могилевська з доньками
Наталія Могилевська новини - подруга Могилевської висловилася про дітей і чоловіка співачки / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Українська співачка Наталія Могилевська під час повномасштабної війни знайшла сім'ю, про яку мріяла, - чоловіка і двох чудових дочок. Про те, що вона всиновила сестричок, артистка розповіла лише в січні 2024 року - співачка вирішила дати можливість дітям і собі адаптуватися до нових життєвих обставин, перш ніж посвячувати громадськість у такі значні зміни.

Утім, і дітей, і чоловіка Могилевська приховує і сьогодні. Своє рішення вона мотивує тим, що кожен із них має право сам заявити про себе, коли настане правильний час. Або не заявити, якщо захоче уникати публічності.

Проте близьке оточення час від часу розкриває подробиці сімейного життя знаменитості. Так подруга Наталії, письменниця Лада Лузіна, в інтерв'ю для Oboz.ua не стрималася, і розповіла, як материнство змінило Могилевську, а також розкрила цікаву деталь про її доньок.

відео дня

"Мені здається, що Наталія Могилевська – та рідкісна людина, яка на перетині військових перехресть знайшла себе – в особистому житті так точно. Зрозуміло, що діти – це непросто, величезна відповідальність. Ще й зараз, у період максимального дисбалансу. Завдань дуже багато, але вона вирішує їх із задоволенням та інтересом – це видно. Ще вона стала набагато спокійнішою, знайшла свою точку рівноваги. Я знаю, що Наталія не показує дітей, але сподіваюся, вона мене не вб'є, якщо скажу одну річ. Дуже дивно, але дівчатка настільки схожі на Наталію, що якби вона вирішила видати в публічний простір історію, що це її рідні діти, всі повірили б", - каже Лада Лузіна.

Також письменниця розсекретила, що зустріч Наталії Могилевської з її теперішнім чоловіком відбулася в незвичному для них обох місці, і таке навряд чи могло трапитися в мирний час: "Не в Києві, а в такому місці, де не під час воєнних дій навряд чи перетнулися б".

Хто така Наталія Могилевська?

Наталія Олексіївна Могилевська - українська співачка, авторка, виконавиця, композиторка, акторка і телеведуча, продюсерка. Народна артистка України (2004).

Наталія Могилевська інфографіка
Хто така Наталія Могилевська / Інфографіка: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше мокрий Остап Ступка показав молоду обраницю - український актор натякає на новий роман, хоча й не робив публічних заяв про розлучення з четвертою дружиною.

Також український співак Melovin вперше розкрив деталі особистої драми. Артист зізнався, що важко переживає невірність партнера, з яким він перебував у стосунках близько двох років.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти